Delmagyar.huA bíróság 70 oldalon indokolta döntését, amelyet internetes oldalán hozott nyilvánosságra. A testület elutasította a bankok fellebbezését, és helybenhagyta a frankhitelesek érdekvédelmi szervezete kollektív vádemelését a nyolc legnagyobb Horvátországban működő bank ellen. Azzal vádolták őket, hogy tisztességtelenül alkalmazták az árfolyamzáradékot, és egyoldalúan megváltoztatták a kamatokat, amelynek következtében a hitelfelvevők törlesztőrészlete a duplájára nőtt a kiindulásinak.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ó, itt nem lehet... itt kerítés épült, és rezsicsöppentés van. Meg amúgy is meg lettek adóztatva a bankok, hogy lehetne már, hogy még ők adjanak minekünk... hát mibü? :-D
nevemnick
Azért nem lesz belőle semmi, mert korrupt sz@ralakokon múlik Magyarország és polgárainak sorsa.
Száradjon rájuk a marhabőr.
cikicakk55
Nahát! Mi történt a Dél-magyarral,hogy egy ilyen cikket le mert hozni? Mióta a bánatom tudja melyik Fideszes Potentát átvette a tulajdonjogot,azóta csak Fideszes rajongói cikkeket lehet olvasni.Ez egy kicsit hasonlít a régi jó Dél-magyarhoz,mikor még megmerték írni a kormány hibáit is,nem csak azt a kevés jót amit csináltak.Mondjuk tényleg nem értem Magyarország miért nem csatlakozik hozzájuk?
1magyar
@cikicakk55: Mert a gazdagabbak csökkentett áron kifizették a szegénye meg dögöljön bele ha mert autót venni hitelre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.