Ha­lá­los bűn bol­dog ka­rá­csonyt kí­vánni egy ka­na­dai imám sze­rint A Ka­na­dá­ban te­vé­keny­kedő Yo­u­nus Kath­rada imám töb­bek kö­zött azt ta­nítja a fi­a­tal musz­li­mok­nak, hogy a bol­dog ka­rá­csonyt kí­vá­nás na­gyobb bűn, mint a gyil­kos­ság. Kathrada nagy szomorúsággal mesélte fiatal muszlimoknak az egyik prédikáció alkalmával, hogy fültanúja volt annak, ahogy az iszlám hitűek boldog karácsonyt kívántak keresztény kollégáiknak egy év végi céges összejövetel alkalmával. Az imám szerint a muszlimokra nézve nagyon sértő, ha azt állítják, hogy Jézus Isten fia.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Hülye az imám, mint a fidesz, akarom mondani, mint a föld.
anima
Ennek a világnak elsősorban nem a muszlimok miatt lesz vége, hanem a "kereszténység" miatt.
Meg sem próbálom elmagyarázni - pedig, de.

Írhatnék a messzi múltról, a távoli jövőről, az örökkévalóságról; a hit-,, a remény-, a szeretet erejéről... Istenről (az igaziról, és nem az összes hamis vallás - köztük a kereszténység - hamis elképzeléséről).
De nem azért nem írok, mert nem vagy értelmes, hanem azért, mert ez nem a megértés kora - ÉS NEM TE VAGY A HIBÁS EMIATT !
Olyan erők működnek... működtetik ezt a világot, hogy ha nem lenne isten, a sok baj ellenére nem lenne semmi szép az életedben, csak a pusztulás, a sötétség...

www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4

Nincs jövőd, ember, mert elveszik tőled folyamatosan a pribékek.
Pedig minden a jövőről szól - visszakapni, ami elveszett !!!
Csak átutazók vagyunk ezen a világon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.