Egyedül mi nem szavaztuk meg az EU közös álláspontját az Arab Ligával tartandó megbeszélésre. "Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk" - mondta a német DPA hírügynökségnek egy uniós diplomata, miután Magyarország nem volt hajlandó megszavazni a közös uniós álláspontot a bevándorlás kérdéséről az Arab Ligával tartandó hétfői tárgyalásra, írja a Handelsblatt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ámokfutásnak is gyenge,

de hogy diplomáciai lenne???

A handelsblatt.com „EU-Eklat mit Ungarn vor Treffen mit der Arabischen Liga” címmel számol be a derék külgarázdánk legújabb szerepléséről. Megvétózta az EU álláspontot az Arab-ligával történő tárgyalásra. A portálnak nyilatkozó EU-s diplomata nevezte „diplomatischem Amoklauf” –nak a dolgot.
Azonban ez alapvető tévedés, még akkor is ha a valódi diplomaták igencsak óvatos megfogalmazásaikról ismerszenek meg.
Ami persze a magyar külpolitikáról nem mondható el. Szájjártatónál az arrogancia és a buta hülye-gyerek hősködés a stílus! =))
nevemnick
Most akkor kell a migráncs, vagy nem kell a migráncs?
Ez a kérdés, válasszatok... mert ezek szerint a félelem további fenntartásához elengedhetetlen.
solidedge
A migránskérdés megoldása ellentétes Orbánék retorikájával. Úgy gondolják hogy Sorossal összekapcsolva ez tartja össze a szavazóbázist. Orbán e téren foggal-körömmel igyekszik fenntartani a káoszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.