Nem bánta meg az izraeli ügyvezető külügyminiszter, amit a lengyelek antiszemitizmusáról mondott, dacára annak, hogy amiatt elmaradt a Visegrádi Négyek és a zsidó állam jeruzsálemi csúcstalálkozója, mivel Lengyelország lemondta részvételét.

Az izraeli külügyminiszter megismételte lengyeleket leantiszemitázó kijelentését

Jiszráel Kac hírszerző szolgálatokért és artomenergiaügyért felelős izraeli miniszter, Benjámin Netanjahu miniszterelnök és Gilád Erdán belbiztonsági miniszter (b-j) a parlament feloszlatásáról tartott vita előtt a kneszet ülésén Jeruzsálemben 2018. december 26-án. Sajtóértesülések szerint a kormánykoalíció vezetői két nappal korábban megállapodtak a parlament feloszlatásában és előrehozott válaszások kiírásának megszavazásában.

Jiszráel Kac február 17-én egy tévéműsorban idézte fel a néhai Jichák Samír kormányfő 1989-ben elhangzott véleményét, amely szerint "a lengyelek az anyatejjel szívták magukba az antiszemitizmust". Samír apját lengyelek ölték meg a második világháborúban.

Nem sajnálom amit mondtam, holokauszttúlélők gyereke vagyok, és amikor a múltról kérdeznek, akkor az igazat kell mondanom

- jelentette ki az ügyvezető külügyminiszter a

tizenhármas kereskedelmi tévécsatorna híradójában csütörtök este.

Sok lengyel vett részt és működött együtt a nácikkal a holokausztban, és széleskörű volt az antiszemitizmus a második világháború előestéjén és alatt Lengyelországban

- közölte Kac. "De ez nem akadályozza meg, hogy manapság együttműködjünk a lengyel kormánnyal stratégiai kérdésekben"- tette hozzá.

A tizenhármas tévé külpolitikai szakértői szerint egyelőre nem várható a kapcsolatok rendezése és izraeli bocsánatkérés, mivel mindkét országban választási időszak van. Izraelben április 9-én tartják a parlamenti választást, amely után várhatóan megpróbálják majd elsimítani a Lengyelországgal kialakult diplomáciai vitát.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Abir Szultan

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tegyük hozzá, hogy a lengyelek kismiskák hozzánk magyarokhoz képest!
S nem csak azért mert ők bigott katolikusok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tegyük hozzá, hogy a lengyelek kismiskák hozzánk magyarokhoz képest!
S nem csak azért mert ők bigott katolikusok! =))
staro2
A külügyminiszter szavai ütnek,de igazat mond.
Természetesen hozzátehette volna, hogy az ellenkezőjére is akad példa szép számmal.
Egyébként pedig ugyanilyen valóságtartalommal az akkori magyarokat is említhette volna de a napi politika miatt ezt nem tehette.
Omarion Nebula
Volt szerencsém Lengyelországban részt venni egy esküvőn. Nagyon jó élmény volt! Jó pofa emberek!
Kivéve a brutál antiszemitizmusukat! Teljesen természetes nekik a zsidógyűlölet, sajnos. :(
Szóval egyetértek az izraeli miniszterrel.
CsipkeRózsa
@Apoca: "egész kelet Európából nálunk találat menedéket nagyon sok zsidó (Lengyelországból is), még a háború alatt is." ,

folytatnám a mondatodat:, akiket később szintén felsegítettek az auschwitzi vagonokra.
eretlen
@Shikari: Esetleg a kielcei pogromra gondoltál ?
eretlen
@Shikari: Esetleg egy kis pontositást tudnál adni /hely ,idő stb/ ?
namihami
Ismétlés a tudás anyja! Hogy jobban tudatosuljon bennük.
Viktorunk mázlija a mostani nagy szerelem velük, mert a '44-es 400.000-es bevagonírozás és Auschwitzba szállítás röpke egy hónap se volt lebecsülendő antiszemita cselekedet. Arra is ""büszke "" lehet néhai vezetőrétegünk. Ki is járna nekik még néhány szobor a megfelelő falvak főterén. Úgyhogy polyákügyben nekünk igazán illene kussolni.
Lepényleső
Hol itt a különbséget közöttük,s azok között akik egykor az életükre törtek? Hasonlóság
jelei mintha több lenne közöttük?
CsipkeRózsa
@Apoca: Nem igazán kezelték menekültként a lengyel zsidókat, pl.:

"az ország területére „beszivárgott" lengyel (és orosz, korábban német, osztrák, cseh, szlovák, felvidéki, kárpátaljai) zsidók minél nagyobb számban, mielőbb történő eltávolítása. Ez nem csupán több ezer (1939 végéig mintegy 3600) zsidó kiutasításához vezetett, hanem közel húszezer, az országban született, az első világháború pogromjai és a német megszállás elől Magyarországra menekült zsidónak a KEOKH vidéki kirendeltségei általi összefogdosását, deportálását és a kamenyec-podolszkiji tömeggyilkosságot is eredményezte 1941 augusztusában."

". Az ő helyzetük tehát nem a német megszállás és a nyilas hatalomátvétel után változott meg, bár kétségtelen, hogy - kész listák alapján - üldözésükre, elhurcolásukra és deportálásukra 1944 tavasza után került sor. Az 1939 ősze után - bízva a menekült lengyeleknek biztosított különleges bánásmódban - többnyire a várható deportálás elől Magyarországra érkezett lengyel zsidókra már nem vonatkozott ez a menedékjog, sőt, ők veszélyeztették a „lengyel szociális akciót".

" menekültügyi kormánybiztos telefonon, majd írásban figyelmeztette az arisztokrata hölgyeket, hogy „veszedelmes volna, ha ilyen ügyekbe avatkoznának". A Siménfalvy Sándor miniszteri tanácsosnak, a KEOKH vezetőjének is megküldött levélben Antall is „zsidófajú egyének beszivárgásáról" ír, akik „letagadják sok esetben, hogy zsidó fajúak", ezért aztán a legszigorúbb tilalom ellenére a tábori állományba kerülhetnek. Azt kéri, hogy a bizottság az újonnan érkezett zsidókat, „továbbá, akik erre gyanúsak", a KEOKH-hoz irányítsa, sőt még helyesebb, ha detektívet kér tőlük. Nem lehet hagyni ugyanis,
hogy „a lengyel menekültek közé külföldi zsidók szivárogjanak be", mert akkor egyrészt a megszorító intézkedések miatt előbbiek helyzete is romlana, másrészt az engedékenység miatt „egész Európa zsidósága ide özönlenék"."
Eriksson
@CsipkeRózsa: Írj valamit arról, hogy miért voltak azok a zsidók üldözöttek? És miért pont Magyarországra jött a legtöbbje?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Az itteni témához írtam már, miről mit tudok. Miért voltak üldözöttek, az nem a menekülés utáni bánásmód témája, nem részletes történelmet írok. Egy üldözött akármilyen okból menekül, segíteni kell őt, nem azt nézni, miért üldözik, különösen akkor, amikor mindenki tudja, hogy miért.

Ha rákérdeztél, biztosan azért mert te is tudod, ha nem, akkor a böngésződ biztosan segít.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ha nem akarsz, nem válaszolsz. Csak gondoltam, hátha elmondod. Érdekelt volna a véleményed.
Mert ugye az igazán érdekes, hogy a zsidókat mindig üldözték, minden században, szinte minden államban. Vajon miért?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Olvass utána, mindent megtalálsz, ami érdekel.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Mondom, a véleményed érdekelt volna.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A véleményünk sosem szokott ilyen kérdésben egyezni, arra nincs időm, hogy folyamatosan megkérdezd a válaszomról, hogy miért.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Jól van akkor. A kitérő válasz is válasz.
CsipkeRózsa
@Shikari: @Eriksson: Találhattok írásokat a témában, sokkal részletesebb lehet, mint ahogy mi itt írogatunk:

www.google.hu/search?q=mi%C3%A9rt+%C3%BCld%C3%B6zt%C3%A9k+a+zsid%C3%B3kat&ie=&oe=
CsipkeRózsa
@Shikari: Mindketten kérdést tettetek föl, hogy "miért", arra találtok választ, ha valóban nem tudjátok, legalábbis a saját érzéseitek szerint.
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán keressél szakirodalmat komolyabb könyvekből, de az általam belinkelt
115 000 találatból is biztosan megtalálod a választ.
CsipkeRózsa
@Shikari: Én ezeket nem olvasom végig, nektek akartam segíteni, mert ti kérdeztétek. Ezek szerint neked van rá válaszod, akkor ne engem szekálj válaszért.
tulipan
A lengyelek mindig is antiszemiték voltak!
CsipkeRózsa
@Shikari: Te eddig is ezt gondoltad, kár lett volna vitatkoznunk róla. Mindenki azt utál, akit akar. Gondolom, ismertél, láttál zsidó embereket, és mások voltak, mint a többi ember, de ezt csak akkor vetted észre, amikor már megtudtad, hogy zsidók. Na akkor aztán igazán utáltad őket.
tulipan
@CsipkeRózsa: Na látod? Előre lezongoráztam volna, hogy olyat akar VELED mondatni, amiről tudja maga is, hogy bődületes BAROMSÁG! Ez a valódi szemét, sunyi narancsnyik TULAJDONSÁG!!!
CsipkeRózsa
@Shikari: A "mások voltak" nem a kinézetükre vonatkozott, hanem a ti elképzeléseitekre.

Megmondtam, nem vitatkozom ezen, akkor mire kellene válaszolnom. Ne legyél olyan erőszakos.
CsipkeRózsa
@Shikari: Megint tévedsz, Eriksson és Shikari az kettő, ott már a ti névmás jár. Nem szoktam a többségre ilyen értelemben véleményt mondani, ahogy feltételezed.
csak úgy....
@Shikari: a két agyilag nyomorisztán @Eriksson: & @Shikari: a hülye kérdéseikkel üldözik @CsipkeRózsa: -t!
Nektek csak erre fussa,fijjúk? :)
csak úgy....
@Shikari: tibim,ki mit érdemel...,baxom a királyi fölséges többesed (nem kaptunk) :) esellleg kettös a látásod vagy tudat hasad vagy?
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán nem nekem kell arra válaszolnom, hogy miért utálják a zsidókat, a választ adják meg, akik utálják a zsidókat. Rögtön megtudod, de lehet, hogy neked kell megmondanod.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Leírok két esetet, melyeknek nemrég szem és fültanúja voltam, mindkettő gyógyintézményben történt:
Egy idős úr vizsgálata végeztével veszi a kabátját, de félregombolta. Egy hasonló korú hölgy kedvesen odaszólt neki, hogy ez így nem lesz jó uram, ha akarja igazítsa meg.Erre az öregúr rámeredt, és ahogy kifért a száján, elkezdett ordítani, hogy mi a k... anyját foglalkozik ővele, jobban tenné, ha elmenne a büdös p...-ba, míg szépen van.
Akik ott voltunk, csak összenéztünk, hogy ezt most miért?
A másik szintén egy idősebb úrral kapcsolatos: Ő azt várta, hogy behívják a rendelőbe, s közben jó ideig le-fel járkálva, hangosan csoszogva húzta a lábait. Közben jobbra-balra pislogott, hogy mit szólnak hozzá a népek. Mikor megállapította, hogy látszólag nem sikerült senkit felbosszantania, rendes léptekkel visszament a feleségéhez, aki nem szólt rá a megbotránkoztató viselkedés miatt.
Ez csak kettő, de vajon miért vannak ilyen esetek? A békés ember már mukkanni se mer, nehogy belefusson valami kellemetlen helyzetekbe.
CsipkeRózsa
@Eriksson: És, ehhez mi köze van a témának? Nem muszáj, idős, beteg emberekkel példálóznod, ez mindennapi viselkedéssé vált, nem csak az idősekkel vagy betegekkel kapcsolatban is.
CsipkeRózsa
@Shikari: L. mint fent. Válaszoljon rá, aki a felmérések alkalmával megválaszolja, hogy utálja a zsidókat, vagy pl. te is megválaszolhatod, hiszen "ezt is tudod".

Logikus választ csak te találsz erre.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Éppen ez az! Idős, beteg emberek, és mégis provokatívan léptek fel.
Miért kell botránykeltően viselkedniük? Hogy aztán elmondhassák, hogy bántsák őket, ha véletlenül valaki odaszól?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Még mindig nem értem, miért téma ez a hozzászólásod a zsidókkal kapcsolatban.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ahhoz a témához írtam, amit tegnap feszegettünk, de nem voltál hajlandó konkrét választ adni. S ez a példa jutott eszembe.
advocat
@Shikari: Mik? Jól vagy. Elmében járatos orvos? Meséld rl, kit öltek meg? Név szerint. Mert az utolsó 6 millióról tudunk. Őket megölték. De azok hozzád hasonló nácik voltak.
CsipkeRózsa
@Shikari: Szállj le a témáról velem kapcsolatban, te sokkal jobban tudod, miért üldözték őket. Azért üldözték, mert utálták őket, mindegy milyen szót használunk. Üldözésre, utálatra nem volt semmi okuk, de amint a példa is mutatja, manapság is valakit, valakiket mindig kell utálni és üldözni.

Nem vagy a vizsgáztató tanárom, hogy erőszakosan várj tőlem válaszokat.
CsipkeRózsa
@Shikari: Amint üldözök vagy utálok valakit, valakiket, megmondhatom a választ, te utálod a zsidókat, nem én üldöztem őket, ne tőlem várj választ. Befejezheted.
CsipkeRózsa
@Shikari: Most is tévedsz, én még egyszer sem írtam a magyarok ellen, te viszont mindig kifejezted utálatodat a zsidókkal szemben. Azt is tudhatod, hogy a magyarországi zsidók is magyarok, mégis mindig kirekeszted őket.

Akár "vitaképtelen" vagyok, akár nem, legfeljebb ne akarjál velem vitatkozni.

Többször írtam a témában, hogy nem vitatkozom erről.
CsipkeRózsa
Ki ellen gyűlölködtem, az a te szokásod. Örülök, hogy te adtál mindenre megfelelő választ, keress magadnak egy másik vitatársat.
csak úgy....
@Shikari: tibikém! én eddíg csak hülyének néztelek de elö köll,hogy léptesselek ! te komplett idióta vagy.
eret köne már vágni rajtad , tán használ !
mire keresel te választ ? az elmebajodra ,arra nagyon köne de sürgösen!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 05:38

Most olyan szót írok le neked, amit nem szoktam használni:

HAZUDSZ!!!

Te mindig a zsidókat tartod a legrosszabb embereknek, minden rossz jelzővel ellátod őket.
Ezekre a témákra szoktam válaszolni, és védeni a véleményeddel szemben.

Nem értem, miért kell nekem az általad feltett kérdésre minden áron válaszolnom, hogy miért üldözték a zsidókat. Nem tudom, mert szerintem nincs semmi ok arra. Mindenkit személy szerint lehet utálni, vagy nem utálni.

A magyarságot nem szoktam vádolni, a megtörtént eseményeket pedig én is megmondhatom.

A magyarországi zsidók magyarok, akik nem keresztények, vagy nem más vallásúak, hanem zsidók. Magyarországon a zsidók nem kisebbségi népcsoport.

Engem nem zavar különösen, hogy te nem tartasz magyarnak, na és akkor mi van?

Száll le rólam, és ne kérdezd tőlem tízszer ugyanazt a kérdést, vagy válaszolok, vagy nem, vagy tudok, vagy nem.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: Asszonom! Ön túl sok bötüt áldoz egy széllelbéleltre ! Javaslom a következökben a "kapd be tibi", eselleg egyszerübb formátumba a "nyazsgem tibor" ,de sose magyarázkodjon! :) Ez a kullancs abból él...
Rockxy
Érdekes(?) hogy a magyarokat szabadon gyűlölheti bárki, bármikor.
CsipkeRózsa
@Shikari: Válaszoltam, és mondtam, hogy nincs rá semmi okuk, legalábbis, ami igaz volna.

A patkány "kinevezést", tartsd meg magadnak.
CsipkeRózsa
@Shikari: @Rockxy: Mikor gyűlölködtem a magyarokkal szemben? Ez megint valami új részétekről?
CsipkeRózsa
@Shikari: Azt írod: "Ha magyarok, miért is kérnek a magyaroktól kárpótlást és elégtételt? Kérjenek azoktól, akik tehetnek a bűnökről, ne a magyarságtól, hiszen, mint mondtad, magyarok!"

Nem tudom miről beszélsz, a kommunizmus áldozatai nem magyarok? Miért kapnak kárpótlást és nyugdíjkiegészítést? A magyaroktól kapják. A Gulág elszenvedői szintén magyarok.
CsipkeRózsa
@Shikari: A válaszodból kiderült, hogy te is a megszokás miatt utálod a zsidókat, hiszen az elmúlt korokra hivatkozol.
CsipkeRózsa
@Shikari: Neked az elfogadható válasz az, ha a saját elképzelésedet, érzéseidet hallod vissza.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem emlegetem, a magyarságomat, hiszen magyar vagyok. Itt születtem, magyar az állampolgárságom, akkor mégis mi lehetnék?

Még csak lemondani sem lehet pl. az állampolgárságról.
CsipkeRózsa
@Shikari: A magyar zsidók magyarok, és zsidó vallásúak, a magyar katolikusok magyarok és katolikus a vallásuk. Mit nem lehet ezen megérteni? Ha lenne zsidó kisebbség Magyarországon, akkor azok a zsidók, akik vállalnák azt, hogy ők zsidó nemzetiségűek, nem volnának magyarok, és ők zsidó vallásúak is lennének.

Üldözés szempontjából a zsidó nemzetiségűeket is, és a zsidó vallásúakat is üldözték, attól függetlenül, volt zsidóüldözés. Ez csak neked nem logikus, ha már a logikára hivatkozol.

Továbbra is csak azt mondom, hogy a zsidók semmit sem tettek azért, hogy üldözhessék őket.
arcmás
A zsidóknál kevés antiszemitába nép létezik a földön - sőt, egyetlen más nép sem.
Ugyanis, míg más népek csak a zsidókat, vetik meg antiszemita módon (meg pár etnikumot rasszista módon, de pl Orbán utálja a magyarok háromnegyedét, mert nem szeretik őt, és stb.), addig a zsidók a világon rajtuk kívül az összes népet, embert komplett lenézik, megvetik.
Érzékeled a különbséget?

Ráadásul nem tartják be a Tízparancsolatot - bizony, zsidó testvéreim a bajban, qrvára nem tartjátok be, és ezt a Talmuddal sem tudjátok kidumálni. (amúgy a Talmud nem Istentől ihletett, úgyhogy kuka az egész)
A másik égető baj, hogy Sátán zsinagógája vagytok, az Antikrisztus. - Na ez a keményebb !!!
(hiába vigyorogsz magadban okoskodva, magadat felsőrendűnek gondolva, tudom, hogy szíven találtalak - tudod, néha a duma kevés, hogy majd jól megmagyarázod... Nem érdekel a hülye dumád, bocs!)
CsipkeRózsa
@Shikari: Ezt a mondatot nem olvastad el?

Kötözködj most már másokkal, hagyjál ki a köv. sorozatból.

Beszélgess @arcmás-sal, jól megérthetitek egymást.
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: Az előbbihez a mondat, amit kihagytál: "Ha lenne zsidó kisebbség Magyarországon, akkor azok a zsidók, akik vállalnák azt, hogy ők zsidó nemzetiségűek, nem volnának magyarok," (nemzetiségük szerint).
CsipkeRózsa
@Shikari: Az is lehet, hogy te ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, nem tudom, mi a problémád a válaszommal, amit leírtam, az akkor is így van, ha nem akarod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Jobban elfogadod, ha arra gondolsz, hogy népszámlálásnál van egy kérdés a nemzetiségre, ott aki beírná, hogy zsidó, nem írhatná azt is, hogy magyar. Ez csak akkor volna lehetséges, ha Magyarországon lenne zsidó kisebbség.

Magyarország nemzetiségei:
bolgárok
cigányok
görögök
horvátok
lengyelek
németek
örmények
románok
ruszinok
szerbek
szlovákok
szlovének
ukránok
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 15:38

Kevered a szezont a fazonnal. Már többször mondtam neked, hogy zsidó kisebbség(nemzetiség) nincs, nem most kellett ezt megtudnod. Magyarországon (és a legtöbb országban nincs zsidó kisebbség, annak feltételei vannak, azért nem regisztrálhattak(nálunk).
Ki mondta neked, hogy regisztrált, hiszen most tudtad meg, hogy nem nemzetiségiek. Ahhoz képest, hogy élénken érdekel téged a téma, nem gondolná senki, hogy pont ezt nem tudod, és nekem kellett volna megmondanom.

Az első mondatodhoz: nem logikus kérdést tettél fel, azt csak te tartod annak. Az én válaszom legalább annyira logikus, nincs semmi ok arra, hogy üldözzék, utálják a zsidókat.

Talán beszéld meg másokkal, vagy olvass utána, többféle választ fogsz kapni. Én mindig a saját gondolataimat szoktam közölni, minden kérdésben.

A cigány kérdést beszéld meg másokkal, annyi időm nincs is, amennyit te igényelnél.
arcmás
Bakker, már majdnem egyetértek valamiben Shikarival, de a "majdnem"-en van a hangsúly.
Tudod mi a tudás és tudatlanság között a különbség?
Lerajzolhatom?
arcmás
@Shikari: Már megint rosszul tudod.

Tudok nyers is lenni. E szerint a zsidókkal anno pont az volt a baj, hogy nem öltek meg mindenkit.
A mostani öldöklésük a cionizmus szellemében meg már nem számít.
A zsidók, amikor Isten elé állnak- az ő Istenük elé, aki egyébiránt a mi Istenünk is, mert csak egy Isten -, akkor talán rájönnek valamire. De az is lehet, hogy semmire nem jönnek rá.

De itt most nem ez a lényeg.
Itt az a lényeg, hogy egy szociálisan érzéketlemn náci, akit magát hazaszeretőként állítja be, miért utálja a Magyarországon élők háromnegyedét, vagyis majd 7,5 millió embert:

Ja, hogy te, Shikari, észre sem vetted, hogy utálod 7,5 millió magyar honfitársad? (Európában meg százmilliókat - de te kereszténydemokrata vagy... aha)
arcmás
Shikari, te 7,5 millió embert utálsz, én csak 2,5 milliót.
Akkor melyikünk a rosszabb ember?
silber13
@Shikari: Hagyd rrá, nem komplett az ürge!!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 12:44

Nem maradtam adós, válaszoltam, nem is egyszer. Neked nem tetszik más vélemény, csak ami a te fejedben születik. Nem vagyok köteles, a te gondolatodat visszamondani, hogy megfeleljek neked.
Nem vádaskodtam, amit mondtam a tények voltak, és nem is tereltem.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ..és mit érsz el vele,ha válaszolsz?Én sem voltam magyar,sőt!Megírtam aqnnak
a antiszemita halom ß@rnak,hogy hol születtem,a sulikat, a sereget ahol szolgáltam stb..stb. és
nem érdekelte tovább a "pedigrém" (az ő szavai) Röviddel utána kaptam egy "privit"amiben figyel-meztetett valaki az írására,az "y-ra" ponttal fölötte,mint a cseheknél! Én nem tudtam ilyesmiről.
de tele vagyok már régóta a fideszes "te nem is vagy magyar"-ral,az ilyen agyamputáltaktól! Meg-
győzni úgysem lehet,akkor meg az egész mint "halottnak egy beöntés"! (;-))
CsipkeRózsa
@Shikari: Te talán válaszoltál a magad nevében a saját kérdésedre?

Lehet, hogy a többi hozzászóló unja már a kettőnk sorozatát, gondolj arra is.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 16:04

Senkit nem vádoltam, ezt hol láttad? A tényekről írtam.

Itt is csak azt mondom, hogy "hagyjál lógva".
CsipkeRózsa
@Shikari: Te sem válaszoltál.

A propagandista szó a te munkáddal kapcsolható össze. Én kizárólag a saját véleményemet szoktam leírni, mondani. Ezt már többször említettem, vagy elhiszed, vagy nem, mert a te köreidben a kiadott feladatot kell közvetíteni a lapokon.
CsipkeRózsa
@Shikari: Többször mondtam, hogy te válaszold meg a saját kérdésedet.

Már csak azt nem tudom, hogy szerinted én vagyok a küldő, vagy a propagandista, akit küldenek?
CsipkeRózsa
@Shikari: Válaszold meg a kérdésedet, hiszen csak az tetszik neked, amit te gondolsz.
CsipkeRózsa
@Shikari: Egy igazán okos emberhez fordulok, aki igazi propagandista, ezért tőled kérdezem.
Rockxy
@CsipkeRózsa: március 4., 16:44
Nem írtam olyat, hogy te.
Azt írtam, hogy bárki bármikor.
CsipkeRózsa
@Shikari: Unalmas vagy, csak engem tudsz "zaklatgatni"?
CsipkeRózsa
@Rockxy: tegnap, 23:07

Nem írtad, hogy személy szerint én, de a beszélgetés velem történt, én voltam Shikarival vita-sorozatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.