AAkár hiszik, akár nem: a magyar gazdaság nem felzárkózik, hanem lemarad a vele egy ligában focizókhoz képest – ezt bírta mondani hazánk egyik legsértettebb közgazdásza, Csaba László a 24.hu-nak. Ám balszerencséjére a valóság és sok más közgazdász ezzel ellentétes álláspontja cáfolja őt, ráadásul a hvg.hu éppen ma a szárnyaló magyar iparról és GDP-növekedésről írt… A Csaba-interjúból egyébként szőrmentén kiderült: azért orrolt meg az Orbán-kormányra, mert 2012-ben – mint tanácsadót – háttérbe szorították. Nyilván véletlen, hogy éppen azóta lát mindent egyre borúsabban… „A magyar gazdaság lemarad a saját ligájában focizóktól” – ezzel a címmel közölt ma interjút a 24.hu Csaba László közgazdásszal. A címből és a nyitóképen lévő interjúalany savanyú ábrázatából már sejthető, hogy egy „savanyú a szőlő”-típusú, tizenkettő egy tucat ellenzéki szakértősködéshez lesz balszerencsénk. És nem is csalódunk! A riporter szembesítette Csabát, hogy miközben 2002 és 2010 között 53-ról 82...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Milyen ügyes ez az okoskodás. Bárcsak kevesebb magyar migráns hagyná el ezt az országot és a dicsőséget fokozza a tízgyerekes családok kilakoltatása. Eszem faxom kivan az ily hazaáruló pöffeszkedéssel. Kizárólag a piaccal vagy pénzzel a seggét kitörölheti szarbányi, ha a lakosság kizsigerelése tulajdonképpen maga a csőd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Csaba Lászlónak tökéletesen igaza van. Matolcsyék csak lerabolják az országot.
tulipan
@durbincs: Te kretén koszos romány seggnyaló, Félfarok, ott abban a Ploesti denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódban! Azért jobb lesz, ha még időben megtudod, hogy VALÓSÁG NEM AZ, AMIT TE itt nagy garral PROPAGÁLSZ! Ezek a fránya tények, már megint nem hallgatják O.V. igehirdetéseit, és szócséplőinket! Ha még Bulgária is összekapja magát, akkor sikeresen utolsók leszünk a gazdasági fejlődésünket tekintve. Ja, bocs! Mészáros, Garancsi, Tiborcz milliárdosékat feledtem! Azért komoly munkát ne bizz rájuk, mert a huszonhatodik olcsó alvállalkozóval elvégeztetett munkájuk egy fillért nem ér!
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te kretén, narancsos seggnyaldosó, szaros pofájú, Félfarok, onnan a romány Ploestiben levő denevérszaros, ammónia-pisis szagú bányakecód mélyéről, mit picsogsz itt össze-vissza? Te véres szaros , csak hidratálj már,mert nagyon beteg vagy? az a lábúj-kórómnyi Húgyköved már nem gyerekjáték ? Ugye, kellően üvőltessz már a fájdalomtól?
De majd ez félbolond @Shikari: a moslékajkú-rúzsös kikent-kifent férfi ápol ám - s keneget ? Esetleg 3-masbam az Ótvar @Vercke21: -el ? Hát Nosferátonak Te igazán rettenet pocsék vagy!!
Jozefina
A magyar gazdaság a német autóipar köldökzyinórjára van kötve!!! És ez elég sérülékeny lehet!! A tiszta magyar gazdaság sehol nincs, max lölő és a disznópásztor anyuka zsebében??!!!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldosó, Félfarok Hülyegyerek! Azt, TE miből gondold, hogy neeeem??
Aki Én
Ezzel szemben az igazság az, hogy a fideszes ,,szakértőkön" kívül (akiknek átlag életkora 30 év alatt van) mindenki ilyen véleményen van.
Hozta a kötelezőt a közpénzünkön kitartott bolsevik típusú propaganda média, mert mint máskor, most sem hagyhatták szó nélkül a kritikát.
Egyébként a flegma, óvodás stílusú írásmód megszokott tőlük. Hiszen többségük nem újságíró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.