A V4-ek kemény munkával blokkolják Soros emberének, Timmermansnak a jelölését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Commenter: Ezt már nem is mertem leirni, hiszen folyamatosan kapjuk az "ivet" a néppártól( cdu/csu-tól).Ha most ebbe még a szocdemek+liberálisok+zöldek is bele állnak, akkor tényleg nincs mit tenni.Hogy ennyire nem figyelnek azokra oda - a szavazók FELE!!!- akik nem orbán hivei.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Vajon mivel tartja a markában a mi icuri, picuri POLITIKAI SZÉLHÁMOSUNK a V/4-eket, abban a helyzetben, hogy Babis et talán 1/%-át tett magáévá, és hetek óta az utcán tüntetnek ellene!
papa.49
@tudode: Ne hidd el, az origo= hazugrigó ))))))))
Commenter
@papa.49: nehogy már a V4-ek diktáljanak az EU-nak. Egyébként Szlovákia, Csehország és Ausztria is szégyellheti magát hogy megtűrik a csútit. Sehol se lennének, ha Ausztria kiszállna, befulladna ez a kisantant.
kereső
Ha a néppárt+szoc.demek+liberálisok+zöldek hagyják, hogy orbanisztán királya diktáljon tolvaj /babis/ haverjával együtt, akkor meg is érdemlik. És akkor tényleg az van, hogy ezen pártok képviselői /és az országok vezetői/szembeköpik választóikat.Micsoda dolog, hogy hagyják a tolvajokat "diktálni"?-ez Hölgyeim-és Uraim nem kompromisszum, hanem bűnpártoló félrenézés.Szégyen.
tudode
@papa.49: .
Tudom! Addig, amíg NEM KEBELEZTE be ez az IZÉKE objektív tájékoztatást lehetett tőlük kapni, amit a világháló meg is örökített:
.
A narancsbukta után
.
----- .Fidesz: Nem az országot, a kormányt bíráltuk Lisszabonban
.
www.origo.hu/itthon/20030613fidesz.html
.
Szólt a Gyurcsány kormány ellen, hogy vonják meg az EU-s lóvét
.
----- Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
.
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=39s
.
Hogy lehet ilyen acsarkodó, emberre, állatra károsSs PORHÜVELYBEN létezni!.
papa.49
@tudode: Hánykolódnak de kevesek mint ,,a mackó sajtban a brummogás,, )))))))))))))
papa.49
@Commenter: A csutitetű mindenbe belepofázik pedig most még szavazati joga sincs a felfüggesztés miatt de gondolom és a másik 3 ,,észhez fog térni,, némi ,,felvilágosítás,, után !!!
Commenter
@kereső: és szembeköpik a magyarokat is. Azokat akik nem orbán hívei, és nem orbanisztánt hanem egy élhető, emberséges, a Nyugathoz valóban idővel felzárkózó Magyar Köztársaságot akartak.
kokopelli
@papa.49: ...politikát játszanak bő nyállal a karzatuknak! Könnyebb mint dolgozni! (;-))
kereső
@Commenter: Ezt már nem is mertem leirni, hiszen folyamatosan kapjuk az "ivet" a néppártól( cdu/csu-tól).Ha most ebbe még a szocdemek+liberálisok+zöldek is bele állnak, akkor tényleg nincs mit tenni.Hogy ennyire nem figyelnek azokra oda - a szavazók FELE!!!- akik nem orbán hivei.
Commenter
@papa.49: Hi Donald! Ennyit bírt kinyögni tegnap Donald Tusknak, mintha ő fogadta volna. Ez olyan helló röfi szint, azt hitte, otthon van.Szerencsére a nem lejátszott meccs ez, a Néppárt Merkel döntése ellenére is ragaszkodik Weberhez és Timmermans is versenyben van még.De bárki is nyerjen, vele ez a tetű már remélhetőleg csak veszthet.
papa.49
@Commenter: Azt mondják a legszebb öröm a KÁRÖRÖM, én mindenesetre örülnék neki ha ez a faszkalap nyílvánosan, és méretesen POFÁRA ESNE !!!
Commenter
@kereső: a németek cserben hagytak bennünket azzal hogy ezt a szutykot hatalmon tartják. Szépen megköszönték a határnyitást, az egyesítést...most 30 év múltán ennek a rohadéknak az ellehetetlenítésével tehetnének a legtöbbet.
Commenter
@papa.49: Sokan vannak ezzel így az EU-ban is, a "hősein" kívül.
kereső
@Commenter: No igen, minden "hála" orbánra szállt- mintha ott lett volna. persze érthető ő a " mimagyarok"!
Nessy
Roppant egyszerű! Ameddig nincs megegyezés, rájuk zárni az ajtót! Ha lesz "fehér füst" kijöhetnek! Tulajdonképpen mit akar a V4? Vagy maga sem tudja, de azt nagyon?
Commenter
@kereső: de utálom ezt a mi, magyarok kifejezést. Mintha feltalálta volna a spanyolviaszt. Így, egy egész nép nevében ne beszéljen egy olyan aki nem élt, hanem csak visszaélt a hatalmával immár 12 éve sok-sok magyar kárára. Ha betartotta volna a szavát ha nem hazudott volna hogy azokat is képviselni akarja a 2/3-dal akik nem rá szavaztak, ha nem hamisítaná, a történelmet, ha nem lopna és csalna, ha nem hozta volna a sötétséget az országra akkor is utálnám-de így még jobban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.