A V4-ek kemény munkával blokkolják Soros emberének, Timmermansnak a jelölését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Commenter: Ezt már nem is mertem leirni, hiszen folyamatosan kapjuk az "ivet" a néppártól( cdu/csu-tól).Ha most ebbe még a szocdemek+liberálisok+zöldek is bele állnak, akkor tényleg nincs mit tenni.Hogy ennyire nem figyelnek azokra oda - a szavazók FELE!!!- akik nem orbán hivei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Azt mondják a legszebb öröm a KÁRÖRÖM, én mindenesetre örülnék neki ha ez a faszkalap nyílvánosan, és méretesen POFÁRA ESNE !!!
Commenter
@kereső: a németek cserben hagytak bennünket azzal hogy ezt a szutykot hatalmon tartják. Szépen megköszönték a határnyitást, az egyesítést...most 30 év múltán ennek a rohadéknak az ellehetetlenítésével tehetnének a legtöbbet.
Commenter
@papa.49: Sokan vannak ezzel így az EU-ban is, a "hősein" kívül.
kereső
@Commenter: No igen, minden "hála" orbánra szállt- mintha ott lett volna. persze érthető ő a " mimagyarok"!
Nessy
Roppant egyszerű! Ameddig nincs megegyezés, rájuk zárni az ajtót! Ha lesz "fehér füst" kijöhetnek! Tulajdonképpen mit akar a V4? Vagy maga sem tudja, de azt nagyon?
Commenter
@kereső: de utálom ezt a mi, magyarok kifejezést. Mintha feltalálta volna a spanyolviaszt. Így, egy egész nép nevében ne beszéljen egy olyan aki nem élt, hanem csak visszaélt a hatalmával immár 12 éve sok-sok magyar kárára. Ha betartotta volna a szavát ha nem hazudott volna hogy azokat is képviselni akarja a 2/3-dal akik nem rá szavaztak, ha nem hamisítaná, a történelmet, ha nem lopna és csalna, ha nem hozta volna a sötétséget az országra akkor is utálnám-de így még jobban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.