Az alaphír tulajdonképpen senkit sem lepett meg – már akihez eljutott –, hiszen nehéz lenne azt állítani, hogy címlapon számoltak be róla a francia újságok. Miután az algériai fociválogatott megnyerte az Afrika-kupát, a Franciaországban élő első- és sokadik generációs algériai bevándorlók feldúlták az országot. A hírekben egyébként inkább dicsérték az algériaiakat, hiszen most nem halt meg senki, fosztogatás is alig volt – szemben az elődöntő ünneplésével. A rendőrség valóságos háborúra készült, a Champs-Elysées környéke egy hadműveleti terület volt, a főváros így többé-kevésbé megúszta. Lyon már kevésbé, elképesztő felvételeket lehetett látni az interneten. Az Origón mi is megmutattuk, hogy Paul Bocuse éttermének kirakatát miként dobálják kővel az agresszív drukkerek. Vagyis a francia médiumok alapvetően sikeresnek ítélték, hogy az elődöntő utáni őrjöngéshez képest kevésbé tomboltak az algériai szurkolók. Ahhoz persze mindenki hozzászokott, hogy Párizs belvárosában azt...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@kokopelli: Főleg a választási irodákban.
kokopelli
@Sámannus: ..honnan tudod,hogy mire gondoltam?
Eriksson
A polgi szervezhetne egy keresztény kultúrát, és francia történelmet ismertető tanfolyamot az algíroknak. Hogy megnyugodjon a kis lelke, hogy ő mindent megtett a békés egymás mellett élés érdekében.
nezelodo
Most esett le, ezek szoktak nálunk is a meccsek után villamost borogatni, és 2006-ban ezek ostromolták meg a TV székházat, meg az italautomatákat! Csak azt nem értem akkor miért lettek Nemzehy Hősök ezekből a migrákból? Vagy mégsem szorulunk a migrákra, van nekünk még M. Richárdunk is bőven...
Sámannus
@kokopelli: Gondolhatnál a fidesz székháznál egy emlékezetes megjelenésükre is. de szeretnek spontán utcai rendezvényeket is tartani, ahol leállítják a forgalmat, ha jókedvük van. Ha rossz a kedvük szétverik a Planetáriumot. Bizonyos szempontok alapján ez is rendészeti kérdés. Micsoda dolog, hogy rend és káosz is van a világegyetemben.
kokopelli
@Sámannus: ... a senior tagozat is segít (lásd. a "savas bácsit"),így a társadalom összezár! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.