A homoszexuális képviselő azt fontolgatja, levelet ír Ferenc pápának, hogy feddje meg az érseket. Az európai katolicizmus egyik utolsó bástyájának számító Lengyelországban is rohamtempóban nyomul előre az úgynevezett buzilobbi. Bő egy héttel ezelőtt a ránehezedő nyomás hatására a bíróság foglalt állást a hagyományos értékekkel szemben, amikor is betiltotta a Gazeta Polska konzervatív hetilap „LGBT-mentes övezet” feliratú matricáit. Nem kellett sokat várni az újabb szivárványos offenzívára, ezúttal Krakkó érsekét, név szerint Marek Jedraszewskit kérdezik fel a haladók, amiért kimondta az igazságot az LMBTQ-lobbiról. Jendraszewski a varsói felkelés tiszteletére tartott szentmisét csütörtökön, az események 75. évfordulóján. Az érsek a szentbeszédében nem kertelt, a kommunisták által terjesztett vörös pestis analógiáján szivárvány pestisnek nevezte az LMBTQ-lobbit. A HAZÁNKAT TÖBBÉ MÁR NEM FERTŐZI A VÖRÖS PESTIS, EZ AZONBAN NEM AZT JELENTI, HOGY NE LENNE EGY MÁSIK, AMELY...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ezért küldtünk Brüsszelbe is közülük, hogy belülről bomlasszák az EU-t, mint a szocializmust az akkori, később kormányzativá vált KISZ titkárjaink, és III/III-asaink.
man at work
Mert a vadpajtások paliai közt nincs egy buzi sem.
Ma már mindig mindenhol van legalább egy buzi - így a vadhajtások járókerettel farizomra edzők között is.

Berhida-háromszög.
Mi az a dombon magas kerek? Kilátó.
Brigádvacsora. Most azonnal! Délben.
Jozefina
A püspök egy vén "köcsög"!!! Talán ha felfedné, hogy hány homoszexuálus papocska van a szent Lengyelországban, akkor más lenne a leányzó fekvése!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.