Kelemen Hunor szerint az igaz, hogy zsidóellenes volt, de Göncz Árpád is kitüntette. Egy szombat esti nyilvános, Kolozsváron rendezett beszélgetésen kérdezték az RMDSZ elnökét Karácsony Gergely kijelentéséről is. A Transindex beszámolója szerint "nagyon felbolygatta a közvélemény egy jelentős részét" a főpolgármester kijelentése, hogy Wass Albert náci volt.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak gyengus érv

arról nem is beszélve, hogy a ki kivel dologban jobban tenné ha csöndben maradna

A derék Kelemen Hunor kitartottunk – ne tévedjetek nem a saját, hanem a mi pénzünkből tartják őt is igen jól – Annácskához méltó média-hisztit csapott össze. Azon rágott be, hogy az új főpolgi azt a tényt emelte ki, hogy Wass Albert antiszemita és náci kollaboráns volt.
A mű-balhé azon részes is mókás volt, egy Orbán – akiről Európa szerte közismert, hogy a szélsőjobbnál is szélsőségesebb propagandát nyomat, mostanság!!! =)) – seggnyalótól, hogy arra hivatkozik, hogy „Főleg olyan ember ne tegye, aki ma éppen a szélsőjobbal masírozik, hogy hatalmat szerezzen." ”
majd arról értekezett, hogy:
„Göncz Árpád 1993-ban kitüntette Wass Albertet, márpedig Göncz Árpádot nem úgy ismerjük, mint aki nácikat kitüntet. ”.
Nos aki ösmeri a nemzet Árpi-bácsiját és KE-s munkásságát az tudja, hogy egyfelől nem igazán állt ki az antiszemitizmus ellen. Ami pedig a kitüntetési szokásait illeti: nos arról jobb nem beszélni. S nem csak a Potyka-bácsi ügy okán! =))
Egyébként jobban tenné, ha nem pofázna bele a Magyar nem köztársaság fővárosa ügyeibe!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Az RMDSZ nevében az R romániait jelent.
Kelemen hunor foglalkozzon a romániai magyarok ügyeivel,még akkor is ha megvette őket a fidesz kilóra és azért a rengeteg pénzért csak szavazni kell , meg néha belepofázni az itthoni ügyekbe,
advocat
Az Orbán kitartott ne jártassa a száját. Amikor szeretett vezetője olyanokkal van jóban, amihez képest a - megváltozott? - Jobbik nyeretlen kezdő. Ha Wass csak egy mondatot szólt a zsidók ellen, már akkor jogos lenne amit mondott. De azért több hangzott el! Egyébként az író megítélése attól függ. Én egy fél oldalt olvastam tőle - ami sok volt - de megpróbáltam. Nekem, mint író sem sok. De ez magánügy. Viszont Viktor pénzéért meg kell dolgozni! Igaz Hunorkám?
Sámannus
Helyesbíteni is lehet Nem csak náci volt, és akkor mondjuk ki nyíltan a Jobbik nem helikopter.
bencemacska
Lassan oda jutunk, hogy Romániából mondják meg nekünk, mit tehetünk és mit nem? És mindezt az O1G által lefizetett ügynökök hajtják végre.
grincss
@RonaGyuri: Azóta már ki is nyiffant! :-)
RonaGyuri
@bencemacska: azt már most is, hogy ki a magyar!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.