A magyar államnak meg kell vizsgálnia azokat a beadványokat, amelyeket például a Szerbia felől érkező menedékkérők adnak be – ez áll az uniós jogban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@lusta: Ebbe mi a bukta??? ebben az egyben igazat adok orbánnak...sőt..én még az eddig Európába beszivárgott migránsokat is kitenném...ebben az egy kérdésben orbán nem elég kemény...mi jogon telepítenétek a nyakunkba ezt a cigány népséget...amúgy is van nálunk belőlük elég!!! /nem feltétlenül Magyarországra gondolok/ ...az ilyen jogvédő ,helsinkis nyomorultakat elhenyezném nálunk valami szabolcsi cigánysorra két hétre, és utána visszatérnénk a kérdésre!!!
Gyütt Mönt
@Pálinkás Pál: én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a migráns áradat Soros műve, bár a királyi média azt hirdeti. Idézem Chomsky tízparancsolatának ide vonatkozó részét: 2. A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
Ha ezt szegény Finkelstein megérhette volna... Remélem tudod kiről beszélek: ő kreálta a Soros-hisztériát.
Pálinkás Pál
@Gyütt Mönt: olvastál te tölem valahol arról hogy én soros művének tartom??? eszemben sincs...a vadak jönnek maguktól,hála a liberális agyontutujgatós hozzáállásnak...hülye lenne otthon maradni ,amikor segélyként többet kap mint az otthoni fizetése...no meg kinyithatja a pofáját,mert ő a szegény "menekült" még a hazájában jó esállyel lelövik ha olyanokat enged meg magának ,mint ami svédországban történik napi szinten...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.