Közben a fideszes EP-képviselők szerint a magyar demokrácia miatt aggódó kollégáiknak inkább a járvánnyal kellene foglalkoznia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Shikari: Az euparlamentnek is az lenne a legégetőbb feladata, hogy megállítsa a vírust bármilyen áron és nem a jogszabályok nyálazása.
Amúgy jogszabály jogok sértése nélkül nem létezik. Csak úgy lehet szigorú törvényt hozni ha az valamilyen jogot eltöröl...és bár ezt előbb utóm a zeu is meghozza de addig még sok koporsóra lesz szükség...
erről jut eszembe most Győzike meggazdagodhatna és visszafizethetné a tartozását ha megkenne a koporsóbiznisze...
kereső
Hát a pofám leszakad. Itthon a fidessnek, a kormánynak nem a járvánnyal kéne foglalkoznia, a korlátlan és kontrollálhatatlan hatalom megszerzés helyett?? Hiszen ti tettétek ezt politikai üggyé.
Klubtag
@kereső: ...ráadásul tök feleslegesen, mivel mindent megtehetnek a járvány legyőzése érdekében, ami csak szükségeltetik, mivel 2/3-uk van...napok óta tart az óbégatás meg a gyilkosozás, de egyetlen olyan tervezett intézkedésről sem hallok, amihez Orbán Viktor teljhatalma kellene...tessenek már mondani egyet...
Maximum az a szégyen állt elő, hogy képtelenek felszerelni 199 képviselőt és a parlament egy technikai helyiségét olyan informatikai eszközzel, hogy konferenci-készek legyenek és gyakorolhassák a 2/3-ot.
Itt tart Magyarország a XXI. században OV vezetése alatt...
Klubtag
@Klubtag: ...folyt, már óvodai pedagógusok is jelentkeztek, hogy a foglalkozásokra fel vannak készülve online.
Úgy-e - azért kötelező az óvodába járás, mert nem csak szimpla gyermekőrzés a cél...
Igenis arra a pedagógus társadalomra IS büszkék lehetünk, akik semmi perc alatt megszervezték magukat és az oktatást ezen az új módon, miközben OV csak rinyált, hogy elvész a tanév...még ötlet szinten sem volt perspektívája, hogy mire is képes az informatika...de arra igen, hogy hogyan lehetne még szélesebbre nyitni az illiberalizmus kapuit. Hát ez bizony jogosan nem tetszik azoknak, akik arra hivatottak az EU-ban is, hogy az ilyen torzulásokra felhívják a figyelmet
kereső
@Klubtag: Az a rendszer már évek óta felállt, és működőképes.Ha orbán nem lenne analfabéta...(digitális)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.