Majd a magyarországi felhatalmazási törvénnyel kapcsolatban azt mondta, valamennyi tagországban figyeli, hogy miként érvényesülnek ezek a követelmények, „de Magyarország esetében a múltbéli kritikus tapasztalatok miatt különösen odafigyelünk”. „Kész vagyok cselekedni, ha a korlátozások átlépik a megengedett mértéket” - mondta Ursula von der Leyen, majd hozzátette, hogy ha ez megtörténik, akkor kötelezettségszegési eljárás fenyeget. Vasárnap a német elnökség fő témáit bemutató Heiko Maas külügyminiszter is arról írt, hogy aki aláássa az EU közös értékekből álló talapzatát, „ne számítson arra, hogy korlátozás nélkül profitálhat az EU pénzügyi előnyeiből”. Maas pénteken, a Spiegelnek adott interjújában is foglalkozott Magyarországgal, hangsúlyozva, hogy a magyar kormány ideiglenes intézkedéseit „aránytalannak” találja, és azt is hozzátette, hogy szerinte indokolt volna a jogállamiság alepelveinek betartásához kötni az uniós források folyosítását

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Yoda69: Azért nem értik mert még mindig azt feltételezik hogy a csútinak van esze...a pénzt már akkor rég el kellett volna zárni ,amikor kipattantak a korrupciós ügyek...csak akkor még kellett a fidesz frakció az EP-be...ha most kivágják őket,akkor talán már meglépik a pénz elvonását is,hiszen nem oszt,nem szoroz a fidesz...
SystemError
Itt nem a korlátozások miatt kell majd eljárást indítani. Megint sikerült Orbánt alábecsülni,mert emberéletek miatt kell majd eljárást indítani..
Nessy
@SystemError: Ezek az idős, beteg emberek nem biztos, hogy szavaznának 22-ben, akkor meg győzzön az evolúció! A gyenge, beteg egyedek elpusztulnak, az erőszakos, mindenhez alkalmazkodó egyedek életben maradnak!
SystemError
@Nessy: Szeretem a biológiát és valóban igaz, amit írtál, de a természetben az érvényesülés kritériumait mindig az adott környezet határozza meg és így válik igazságosan kegyetlenné a dolog. Ha valaki azt mondja, hogy holnaptól mondjuk a feketebőrüek vagy egy kórház 60%-a kap kevesebb esélyt az bizony nem egy indokolt természetes környezet az érvényesülése esélyeiket nézve.

Röviden ezzel azt is kimondtuk előre, hogy kinek lett volna több esélye...miközben nem ismerjük, hogy kik kerülnek majd be...Ki tudja, hogy ki lett volna az erősebb, életrevaló..Szerintem orvos etikailag is problémás erről nem menetközben dönteni..:(
Nessy
@SystemError: Etika??? Azt csak az iskolában oktatják manapság, de hazánk nagyjai idejében még nem volt tananyag! O Tempora, o Mores!
SystemError
@Nessy: Hát igen, hogy mindenki értse "Szar idők, szar emberek" teljesen köznyelvi fordításban!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.