A hatóságokat is megdöbbentette ez az ügy: egyelőre senki sem tudja, miért kínozták halálra a kisbabát a szülei – szúrta ki a Mirror cikkét a Life.hu.

Szülei vertek halálra egy egyéves kisbabát

Fotó: Pixabay

Jasmine Blase és Ezequiel Ramirez egy Kaliforniában élő fiatal házaspár, akikkel szemben most azért nyomoznak a rendőrök, mert azt feltételezik: meggyilkolták a saját gyereküket.

Kedden érkezett bejelentés, aminek következtében a Visalia városában lévő Motel 6-hoz érkező rendőrök megtalálták az akkor már sajnos kritikus állapotban lévő egyéves kisbabát. A gyermek többszörös csonttöréssel és súlyos fejsérüléssel feküdt, a hatóságok azonnal kórházba szállították. Sajnos azonban hiába intézkedtek nagyon gyorsan, így sem sikerült megmenteni a kicsi életét.

"A nyomozás során szerzett információk alapján Ramirez és Jasmine Blase szándékosan okoztak súlyos sérüléseket egyéves gyermeküknek – több csontját is eltörték, illetve komoly fejsérülést okoztak neki. Az áldozat kórházba került, ahol több szakember küzdött az életéért, de sajnos hiába" – írja a Visalia rendőrség szóvívője a Facebookon.

Szülei vertek halálra egy egyéves kisbabát

Szülei vertek halálra egy egyéves kisbabát

Ezequiel Ramirez és Jasmine Blase a visalis-i rendőrség fotóin

A gyilkos szülők ellen folytatódik a nyomozás, egyelőre nem tudni, mi vezérelte őket erre a szörnyű tettre.

Life.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Gyütt Mönt: sugárzik róluk az értelem
Rockxy
mera gyerök rasszista vót, oszt nem számított neki a feketeélet, vanijen balhé, ha elég fejlett a nyugat vagy akár a kelet is és még demokrácia is van vagy nincs, mindeggy ezeknek.
zorbán tehet mindenről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.