Az Európai Parlament elnöke, valamint a néppárti és baloldali szövetség elnöke sem válaszolt a V4NA

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért ne hallgathatna, nem mindenki magyarázza, készakarva, félre a mondottakat.
Pálinkás Pál
azért háború előtt választották az év emberének!!! nem utána!!!
solidedge
Rákosi több nyelven beszélt, nagyon családszerető ember volt, de ezt egy tankönyvben sem látni, mert csökkentené az iránta érzett gyűlöletet. Az életben nincs csak jó és csak rossz ember, a politika torz tükre viszont csak így tudja bemutatni a szereplőket. Hitler valóban munkát adott mindenkinek, Németország a 30-as években megerősödött. Függetlenül a 30-as évek végén történtektől ez még igaz akárhonnan nézzük.
CsipkeRózsa
"Az "Év embere" címet rendszerint olyan konkrét személynek ítélik oda, aki a hetilap szerkesztői szerint a legnagyobb hatást gyakorolta az emberiség életére akár jó, akár rossz értelemben."

www.origo.hu/techbazis/20061218onlett.html
Nyírfa
Hol volt itt dicsőítés? Nem csak a melldöngetésben kéne elöl járni, érteni kellene az anyanyelvet is, te nagyon magyar kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.