A védelem valójában a túszul ejtést jelenti.

Fordulat az ellenzéki vezető menekülésének ügyében: a belarusz KGB megzsarolta?

Bár Szvjatlana Cihanouszka, a belarusz ellenzék elnökjelöltje Litvániából küldött videoüzenetében azt állította, hogy "önként" hozta meg a "nagyon nehéz döntést" arról, hogy elhagyja Belaruszt, kampánystábja egyik tagja szerint az igazság ennél árnyaltabb. Olga Kovalkova szerint Cihanouszkának valójában "nem volt más választása", miután a belarusz hatóságok a korábban őrizetbe vett kabinetfőnökével, Marija Morozzal együtt kipakolták az országból – írja a 444.hu.

Kovalkova a Tut.by belarusz hírügynökségnek azt is állította, hogy Cihanouszka kampánystábjának több tagját is "túszul ejtették" a belarusz hatóságok, vagyis Cihanouszkaját emberei sorsával zsarolták. Hogy ez valóban így lehet, azt sajátos nyilatkozatával a belarusz titkosrendőrség, a KGB vezetője erősítette meg. Ő azt mondta, hogy 120 rendőrt vezényeltek ki az egyesült ellenzék kampánystábjának "védelmére", mert úgy értesültek, hogy "merénylet készül Cihanouszkaja ellen".

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Megvédték, mint ahogy kormányunk szokott megvédeni dolgokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
"Orbán Viktor Minszkben: Az EU szüntesse meg a Fehéroroszországgal szembeni szankciókat!
A magyar-fehérorosz kapcsolatokról úgy fogalmazott, "a két nép és a két ország sokkal közelebb van egymáshoz, mint azt gondolni szoktuk."
...
"Arról is beszámolt, hogy Magyarország nyitott egy 40 millió eurós hitelkeretet az Eximbanknál fehérorosz és magyar cégek együttműködésének finanszírozására.
...
"Az elnök úgy fogalmazott, Fehéroroszországnak Magyarország a legközelebbi partnere az EU-ben, "mindenki másnál jobban megért bennünket."

www.origo.hu/itthon/20200605-orban-viktor-minszkben-az-eu-szuntesse-meg-a-feheroroszorszaggal-szembeni-szankciok.html
Nessy
@human: A válasz 10 évre titkosítva!
Gazella
Tiszta hawai dizsi. Azaz tiszta Magyarország.. következik.
Rockxy
"...belarusz KGB megzsarolta?"
hát mér tőlem kérdezed?
Oposit
@simmering73: igen, ezt én is észrevettem.
Kíváncsi lennék, ilyenkor mi történik? A kommentelők adatainak letöltése komment tartalom szerint, vagy cikkek szűrése? Mert ez nem normális szitu. A szerverek nem véletlenül küldik az ilyen üzeneteket.
Jozefina
@human: gengszterek mindig egyetértenek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.