Akik hallgatták a Palávert 2020. szeptember 10-én, azok megdöbbentő információkat hallhattak egy betelefonálótól az SZFE tüntetések kapcsán. A műsorvezető Jurák Kata volt. Boldog Mária, állandó Paláveres betelefonáló elmesélte történetét, melyből egyértelműen kiderült, hogy volt olyan SZFE tüntető, akinek fogalma sincs hova ment tüntetni, de a jelenlétért kapott 10 ezer Forintot. A betelefonáló elmondása szerint a minap az egyik kormányhivatalnál várakozott, amikor egy fiatal hölgy elkezdett panaszkodni a nagy sorra, és közben Orbánozott is párat. Boldog Mária kifaggatta a hölgyet, hogy miért türelmetlen, miért siet ennyire, a hölgy pedig elmondta, hogy siet az SZFE tüntetésre. Majd a hölgy elmondta neki, hogy 10 ezer Forintot kap azért, ha elmegy a tüntetésre.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az orbáni mocsármédia hazugság-gyára működésbe lépett. Ki az az idióta,aki fizetne bárkinek is (bayerzsótin kívül,aki nemkevés közpénzt sz@rt el a békamenetre) hogy tüntetni menjen,amikor voltak ott sokezrével ingyen.
...durbincs,meg a hazug,logikátlan cikkek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
jajj hát ki nem tutta, hogy nincs ingyen tüntetés?
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!
nezelodo
@csipetke: Az UFO-s Attila 1.2 millióért feszítette az élen a molinót, a vonulók pedig az ingyen busz és napi szatyorba adott kaja mellé 6000-et kaptak, szavahihető családtagoktól tudom.
simmering73
Ez a Boldog Mária a durbincsnak az anyja. A Mindenszónak mesélte egy interjúban, hogy durbincs apja nem akart gyereket. Ezért nem hágta meg, hanem rávarte a falra. Onnan kaparta le kiskanállal. Ezért lett meszes agyilag a gyerek.
kissé felnőttem
bravo átment hircsatornába csak szennyessel jön, ötletelésre ott voltatok tiszta ruha nincsen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.