Ismét faji feszültségek az USA-ban.

Megkérdezte a rendőröket, miért igazoltatják, erre azok teljes családja előtt verték össze a fekete férfit

Ismét terjed egy videó, amelyen egy rendőr látszólag különösebb ok nélkül bántalmaz egy fekete férfit igazoltatás közben az USA-ban. A történet minden része még nem világos, de sokat elárul, hogy a rendőrt már ki is rúgták.

A bántalmazott férfi, Roderick Walker szemszögéből – amit az ügyvédje tolmácsolt – a következő történt: Walker, a felesége, az öthónapos csecsemőjük, és a nő fia utasként ültek egy autóban, aminek nem égett a hátsó lámpája. Emiatt állították meg őket, és a rendőrök kérték Walkert, hogy igazolja magát, aki visszakérdezett, hogy miért kellene, ha nem is ő vezetett.

Forrás: 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Mocskos bűnözők tönkre teszik Amerikát már éjjel nappal lázadoznak,ha bűnöző és megveri vagy beviszi a rendőr a sittre már ki is lesz rúgva! Odáig fog fajulni a dolog, hogy a rendőrség nem fog a fekete ördögkkel foglalkozni és szépen elfoglalnak mindent mert nekik az jár mert ők rabszolgák voltak és ezt most bosszulják meg!!
Aki Én
@rokker33: ...én mindössze annyit mondtam, hogy amit látunk az túlkapás, önbíráskodás a cikkben leírtak alapján. Nem akarok találgatni, átkölteni, csak ebből tudok kiindulni. Még egy rendőr sem verhet félholtra valakit a földön, ha beszólt neki, ha nem. A rendőr a törvényt képviseli ha jól tudom. Bárki járhat így. Ha pedig tényleg csak azért mert fekete, az valóban rasszizmus lenne. Nem tudom ártatlan-e, de a cikk arra enged következtetni, ráadásul a rendőrt sem passzióból rúgták ki vélhetőleg.
Mondom mégegyszer, nem a bűnözőket védem, nem általánosságban a bűnözésről és a feketékről beszélek, hanem erről az esetről.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Tény, hogy a gondolatainknak, érzéseinknek, érzelmeinknek teremtő ereje van, elsősorban magunkra nézve. Ez a bumeráng-elv lényege.
rokker33
@Szeparepa2: Érdekes mert akinek nincs rejtegetni valója az kérdezés nélkül átadja az iratait!A rendőr lecsekkol, hogy rendben van e minden és általában már el is köszönnek az illetőtől kb 3-4 perc után! Szóval nem értem, hogy miért kell kötekedni a rendőrökkel, úgyis nekik lesz igazuk és csak azt éred el, hogy szarrá büntetnek és még be is visznek ha szükséges!!1
rokker33
@Aki Én: Én értem,de én is csak következtetni tudok és arra jöttem rá , hogy akit megvert a rendőr az kipróbálhatta a verést,de ez csak találgatás! Remélem lesz még róla cikk kíváncsi vagyok,hogy miért kellett megverni ezt a bűnözőt!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.