A magyar miniszterelnök szerint nincs áttörés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tudjuk Viktor az elmebajod már végleges! =))
Gazella
Te dagadék ne beszélj az én nevemben! Világos!
Málna
@Eladott Ország: Rossz példa, a kötvénynél ellenőrizhető, hogy kinek adják el és ezáltal kit engednek be.
Clavigo
@sgl: Aszongya hogy ,,, ""Jó estét kívánok,,megjöttek a " csutkai huszárok "... ( by orbán elvtárs ) Azt hittem,,hogy már megjelent CD- n... :):)
Peller Anikó
@Málna: Ebben igazad van, csak rossz az íze. Tudod cigány módi. Simán embercsempészet hivatalos rangra emelve, ahogy a teljes magyar államgépezet is működik. Maffiakormány a maffiaállamban. Na még szép, hogy nem értik mi lehet a jogállam. A pénzt eljachtozzuk, a visszafizetés meg legyen a te bajod.
kereső
Ez a hir akkor lenne értékelhető, ha az index beidézi az EB legújabb javaslatát, hogy mire is mond nemet orbán, mint a V4-ek szószólója. Mert ez igy egyoldalú tájékoztatás. Amúgy az eddig érvényes kvóta megállapodás (mert van!!)szerinti kvótát Magyarország teljesitette- bár az MTI nem számolt be róla.
Aki Én
@Málna: Több alkalommal bebizonyosodott, hogy nem ellenőrzik, bűnözők is jöttek. Az már csak hab a tortán, hogy a százmilliárdos bevétel magánszámlákon landolt a közvagyon gyarapítása helyett. Viszont a milliárdos kamatokat közpénzből fizetik.
Az is kiderült már, hogy ezrével engedték be a migriket, miközben azt plakátolták milliárdokért, hogy bizony ide senki. Erre hivatkoztak az elbukott, milliárdos népszavazás után is.
Vagyis kijelenthetjük, hogy hazánkba eddig csak és kizárólag orbán engedett idegeneket, a közakarattal szemben, ezért érthető módon titokban.
Azt is többször elmondták, hogy nem úgy van a migráns kvóta, ahogy azt orbán itt előadja a szektájának.
Merthogy kint mindent alá is írt anno.
Málna
@Peller Anikó: Embercsempészet? Nem értem a logikádat. Itt az lenne a lényeg, hogy magunk dönthessük el, hogy kit engedünk be az országba. Ne kívülről kényszerítsenek minket arra, hogy általunk nem kívánatos személyeket befogadjunk ill. gondoskodjunk a hazajutásukról. Oldja meg a problémát az, aki az egészet elindította.
Málna
@Aki Én: Biztos csúszott hiba a gépezetbe, de ez akkor is a mi döntésünk, a mi belügyünk.
Aki Én
@Málna: Persze, hogy az. Ezt ember nem vitatja. De akkor orbán miért hazudozik folyton, miért csinált belőle százmilliárdos magánbizniszt, miért költünk hazug konzultációra és népszavazásra súlyos milliárdokat?
lusta
Olvasom a nemzetközi sajtót és meglepődve éretesülök, hogy a V!-ek szószólója Mateusz Morawiecki.Enyhén szólva kissé másképp látja az EB javaslat lényegét, mint a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár.
Peller Anikó
@Málna: Csak a 'magunk döntése' az egyetlen uralkodó és parancsoló szeméjt lyelent, annak kénye kedve szerint. És amint a kötvényekre befolyt pénc a homályba vész akkor az ügylet azonnal embercsempészet jattegóriába csúszik át. A többivel egyetértek, a banya okozta és kenyik a szart mindenkire. Az olaszoktól például egyetlenegyet sem szabadna átvenni.
Nessy
@Aki Én: Megmondta O.V., hogy aki szépen kopogtat, (meg kötvényt vesz) az bejöhet! Sőt jött ezer kopt keresztény szellem is. Ugyanis látni nem látta őket senki! Továbbá köztörvényes haverért diplomáciai kocsit küldünk sofőrrel, tolmáccsal, ha kell meghívó levéllel! Lakást, jólétet biztosítunk!
Aki Én
@Nessy: orbán mindent mond, meg az ellenkezőjét. Mindent meg is tud magyarázni. Azt is, hogy miért engedett be pár ezer migránst. Ja, hogy titokban??? Hát ez is csak ,,hitelesebbé" teszi. De nincs jelentősége, mert a szektája mindent bekajál, csak ő mondja nekik.
Mikor azt mondta, hogy ide egy sem jöhet, éljenezték, egyetértettek. Majd mikor kiderült, hogy bizony ezrével engedte be őket titokban, akkor arra találtak felmentést. Szóval az sem érdekli ezt az ostoba, megvezethető csürhét, hogy saját maguknak mondanak ellent, magukat szarják szájba, magukat cáfolják meg. Ma ez jó, holnap az ellenkezője. Aztán te vagy a hülye, ha rákérdezel.
Málna
@Aki Én: Hazug konzultációra? Nekem azért nagyon nem mindegy, hogy pár tehetős ember jön hozzánk vagy a tanulatlan réteg áramlik be. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a kötvényvásárlással nem lett sok új lakója hazánknak, hiszen sokan közülük már eleve itt éltek, ill. csak befektetést vagy egy esetleges lehetőséget láttak benne, hogy az unióba utazhassanak.
Nessy
@Aki Én: Bocsika! De ez az illiberális jellemző tulajdonsága! Szűk látókörű, bigott, szűkmarkú etc.( latin szótár!)
csak úgy....
@Málna: mondjuk téged sem lehetne már elpasszolni egy arab országban a cserediák program keretein belül , -és nem azért mert már öreg vagy és csúf..
csak úgy....
orbán a migránsok és a buta magyarok hátán maradt miniszterelnök...,meg is lesz a böjtje.
Jozefina
orán csípőből mindent elutasít. érzi, hogy közeleg a vég!!!
csak úgy....
az orbán végét jelentené ha sikerülne európának megoldani a migrációt.
orbán migráncsok nélkül egy félkaru kertitörpe.
lusta
Amiről jelenleg senki sem beszél. Mármint kis hazánkban.
A németeknél a bevándorlók fele talált munkát, de a jelenlegi járvány miatt csak harmaduk dolgozik. A szövetségi illetékesek nagyon pozitívan értékelik a beilleszkedési programot.
Aki Én
@lusta: nálunk is számtalan beilleszkedett migráns van.
orbán is szorgalmazta anno, amíg nem a gyűlölködésre, megosztásra, hazudozásra építette hazug politikáját. De jól csinálja az aljasságait, a buta , megvezethető szektája zabálja.
Málna
@Aki Én: Igen. Most tényleg Demeter Mártából kellene kiindulni, aki rébuszokban beszél?
Aki Én
@Málna: Dehogy. Nem belőle kell kiindulni, hiszen ő csak összeszedte az ismert tényeket, amit azért egy fidesztől független felnőtt ember magától is lát. Már ha akar.
Málna
@Aki Én: A tényeket ismerjük nélküle is, ő csak némi ködösítést tett hozzá. Sok veszélyes bűnöző jött ide...Kik azok? Ide is költöztek? Hányan költöztek ide egyáltalán a kötvényesek közül? Semmi konkrétum.
Aki Én
@Málna: Éppen az az egyik baj, hogy nagy a ködösítés, titkolózás. De a sok bűnöző csak egy dolog, a fő gond a propagandával szembeni cselekedetek, meg a százmilliárdos magánbiznisz. Persze kizárólag fideszközeli embereknek.
Ebből egy titkos magánbizniszt csináltak. Ez bűnözők nélkül is nagy probléma. Egyébként ők is elismerték már, hogy sokszor ellenőrizetlenül jöttek, tehát jó eséllyel jöttek bűnözők is. Legalábbis jöhettek, ami már magában felháborító. És miért ne jöttek volna gazdag bűnözők au Eu-ba? Emlékeim szerint van konkrét eset is, de nem is ez a lényeg.

magyarnemzet.hu/archivum/gazdasag-archivum/veszelyes-bunozok-is-magyar-papirokat-kaptak-kotvenyvasarlassal-3847974/

index.hu/belfold/2018/03/28/nemzetkozi_bunugyek_gyanusitottja_is_kapott_a_letelepedesi_kotvenybol/

Miért titkolóznak? Miért nem az államkasszát gyarapítja ez az üzlet?
Hogy könnyebben megértsd, képzeld el a fidesz propagandát, ha ezt Gyurcsány lépte volna meg így.
,,Ez a mi életünk, ez nem a kormány biznisze"
By orbán viktor
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.