Vajon ki meri elmondani neki?

Biden fordított, Trump lassan csomagolhat

A kulcsfontosságú, 20 elektori szavazatot jelentő Pennsylvania államban a szavazatok 95 százalékos feldolgozottságánál – óriási hátrányt ledolgozva – immáron Joe Biden vezet. Előnye 7 ezer szavazat.

A demokrat elnökjelölt ezzel karnyújtásnyira van a győzelemtől, ha ugyanis ezt az államot behúzza, eldől a verseny. Mindemellett Biden Georgiában is fordított, bő 1000 vokssal vezet Trump előtt.

Várják még az eredmények frissülését Arizonából és Nevadából is – mindkét állam Bidennek áll jelenleg.

A CNN eredménykövetője itt érhető el.

Az amerikai hírportál szerint Trump tanácsadói már azon tanakodnak, ki mondja el a vesztésre álló elnöknek a rossz hírt.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@jesz: 10 ezer egy ilyen nagy vállalatnál? Nálunk 800 000 szavazó tűnt el este fél hétkor (a szavazás napján). Arra gondolni sem merek, hogy pont az ellenzéki voksolók tűntek el.

Az már csak hab a torkán, hogy először a kész, előre kitöltött parlamenti patkó jelent meg a tévében és csak ezután kezdtek csorogni a részeredmények.
csak úgy....
@jesz: látom,néked is fontosabb az usa böcsületes választás mint a borsodi krumplis..
Sámannus
Lassan úgy kell vívni mint a bika ellen. Minden állam egy dárda a testében. Lassan csak egy döfés hiányzik és jöhet az OLLLÉ!
verőce21
Egy 4chan-felhasználó feltöltött egy 297 oldalas dokumentumot, amelyen állítólag olyan michigani regisztrált szavazók vannak, akik elmúltak már 100 évesek. Hogy ők kire szavaztak, egyáltlán szavaztak-e, nem tudjuk. 

888.hu/censored/breaking-ismeretlen-hekker-egy-297-oldalas-listat-toltott-fel-halott-regisztralt-szavazokrol-es-mukodik-4282031/
Nyírfa
Bár még nincs hivatalos végeredmény, és annak vagyok a híve, hogy nyugtával dicsérd a napot, de boldogan ajánlom fel a segítségemet Trumpnak a csomagoláshoz. Remélem, sor kerül rá.
silber13
@Edmond Dantes: Hát ha rövid életűek akarnk lenni, ám vétózzanak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.