Sírnak a statisztikusok Biden számait látva: a szavazatok eloszlása olyan szinten megy szembe mindennel, ami természetes, hogy ordít róla, hogy fentről nyúltak bele.----------------- Röviden a Benford-törvényről azt lehet elmondani, hogy ez az a teszt, amivel egyértelműen ki lehet mutatni egy számsorról, hogy ténylegesen véletlenszerű az eloszlása, vagy fentről belenyúltak – legyen az választási csalás, vagy egy parkban előforduló virágok száma négyzetméterenként. A Benford-törvény az egyetlen ismert matematikai metódus, amivel biztosan meg lehet állapítani egy választás tisztaságát. Biden számai nem hogy roppant gyanúsak, szétszakítják az eloszlást:

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Húúúúúúú anyám!
A fidesz mocsokmédiája sem tud beletörödni egy bohóc bukásába, tudják az ő bohócuk - aki még sokat lop és hazudik is, igaz adót is csal mint a haverja,- is el tud bukni.
sgl
Húúúúúúú anyám!
A fidesz mocsokmédiája sem tud beletörödni egy bohóc bukásába, tudják az ő bohócuk - aki még sokat lop és hazudik is, igaz adót is csal mint a haverja,- is el tud bukni.
kulabombaafityiszre
Beszélnek mindenféle matematikai törvényről,amikor kettőig nem tudnak számolni.
Qqberci
Akkor itthon 2018-ban miért csak választás után 6 héttel hoztak nyilvánosságra Benford analízist? Hova lett az a programozó, aki azt merte mondani, hogy az eredményeket "vissza kellett szinkronizálni'?
laszlobihari
mivel emberek szavaznak így bármilyen eredményre rá lehet mondani, hogy "nem természetes"! El kéne fogadni már a választási eredményt és nem a hiób hírekkel foglalkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok