Több budapesti épület fénybe borult

Forrás: Ragazze
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@csak úgy...: Szerintem, Orbán mint minden álkeresztény, csak akkor jutna el Jézus valóságához, ha hirtelen jövő, nagy trauma érné, halálközeli élmény, amely során lehetőséget kapna találkozni önmagával.
De ez is csak esély lenne, amivel vagy él, vagy nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: Aha...Jézus és a lófasz. Ez nem volt jó válasz.
csak úgy....
@Nyírfa: a híveit ismerve! - tudom,hogy kik köpködnék elöször körbe ha bukik és ök maguk ,csalódottságukban szögeznék föl!
Nyírfa
@Eladott Ország: Akit, amit szeretek, tisztelek, azt sosem helyezem negatív, durva, közönséges kontextusba.
Többek között ezért nem értettem egyet a Mohamed-karikatúrákkal sem. Ez kicsit messzebb vezet, és át kellene kötni, de a lényeg közös.
Nyírfa
@csak úgy...: 17.51

Nálam nem sokan undorodnak jobban Orbán viselkedésétől, de még a híveivel példálózva sem akarom a felszögelésének a lehetőségét előre vetíteni.
Tudod, ha már a kereszténységről beszélünk. Tényleg arról beszélünk, vagy annak az ürügyén lincselünk egy kicsit? Persze nem mi, majd a hívek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.