Sztella Kiriakidisz egészségügyi biztos megérti, hogy az emberek aggódnak, de szerinte fontosabb az egység, mint a több oltóanyag.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Így jár az a tagállam, amelynek nem futotta egy egészségügyi tárcára sem, aki megvétózhatta volna a tagállamok egészségügyi minisztereinek a döntését!
RonaGyuri
ez már mindennek az alja, hogy ebből a szemétdomból ilyeneket átvesztek! =))
pécsi
@tudode: Értelmetlen amit firkálsz! Az EU LASSÚ, TEHETETLEN és most látni, hogy az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK csak utópia, megvalósithatatlan! Gondolkozz jóember! Minden nap ismertté válik, hogy az egyes országokban hogyan alakul a járvány. Nem lehet egységes fellépés, hiszen teljesen eltérő adatok vannak! Nem kell az elvtelen EU-hoz dörgölőzés, csak azért ,mert Fletó ezt szeretné!. Az emberek biztonsága a fontos, nem a vágyott hatalom megszerzése!
tudode
@pécsi: .
Nem a kútfejemből vettem, hanem a valamikor objektív Origó tájékoztatásából, hogy az tagállamok egészségügyi miniszerei döntöttek a Covid vakcina beszerzését illetően a következők szerint
.
""""Az Európai Unió tagállamai kötelezettséget vállaltak arra, hogy nem indítanak saját eljárásokat a koronavírus elleni oltóanyagok beszerzésére - emlékeztett Sztella Kiriakídisz, az egészségügyért és élelmiszer-biztonságért felelős biztos az uniós tagállamok egészségügyi minisztereinek informális videókonferenciáját követően, szerdán."""
---------------------------
.
Miért? Ön szerint rendelkezik őfélesége az agrár tárcán kívül a kormánya a tagállam feladatkörében maradt feladatok végrehajtásához pl. egészségügyi-, oktatási-, szociális-, környezetvédelmi-, közlekedési-, stb. tárcával. Mindebben a felcsúti nemzetvezető rögtönzött döntése a mérvadó!!!
.
A demokrácia, ami volt, nincs, időigényes!!!
.
vitriol
@pécsi: Az emberek biztonsága megköveteli, hogy a szabályszerűen kikísérletezett oltóanyaggal oltsák be a magyarokat, és ne mutyizzon a külügy a nem megfelelő oltóanyag közpénzből való beszerzésére!
csak úgy....
már azt hittem,hogy ma nem is hazudik semmit az origo...
Nessy
Látva a lélegeztetőgép beszerzést,aminek egy része csak légzést segítő készülék, viszont kutya drága volt, ez a népnemzeti beszerzés nem egy életbiztosítás. Pláne, ha ezt is a "hozzáértő" külügyérünk intézné. Jelenleg inkább olyan vakcinát adjanak be, amit az unió szakemberei is megvizsgáltak, ahol bízni lehet abban, hogy valós tesztelés történt, valós eredménnyel!
csak úgy....
@pécsi: te is ám egy agyilag zaklatott alak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.