A capitoliumos balhé után nem sok befolyásos ember maradt, aki Trump társaságában mutatkozna a széles nyilvánosság előtt.

Trump utolsó órái a Fehér Házban: érdeklődés hiányában elmarad a katonai parádé

Szerda kora reggel, Joe Biden beiktatásának napján Donald Trump egy marylandi katonai bázison fog elbúcsúzni az elnökségtől, írja a Guardianre hivatkozva a 444.hu.

Korábban még arról lehetett hallani, hogy Trump egy nagyszabású katonai parádéval, vörös szőnyeggel és illusztris vendégek sorával búcsúzott volna a Fehér Háztól, de miután január 6-án felhergelte táborának egy részét, akik aztán betörtek a Capitoliumba, nem sok olyan befolyásos ember maradt Washingtonban, aki szívesen mutatkozna Trump társaságában, ahogy feltehetően a katonai vezetők sem szívesen asszisztáltak volna egy nagyobb léptékű parádéhoz.

Trump, megszakítva egy 150 éves tradíciót, nem lesz ott utódja, Joe Biden beiktatásán, ellenben Mike Pence alelnök igen. Azt egyelőre nem tudni, hogy Pence a légibázisra szervezett eseményen is jelen lesz-e.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Brendan Smialowski / AFP

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Végre fellélegezhet az USA és a világ is!!! Eggyel kevesebb!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@ómió: 13:56
Na, kár a szóért. Még a végén kideríted, hogy pl. az összes momentumos, vagy DK-s Kádár pribék volt.
csak úgy....
@ómió: efftárs, te egyre agresszívabb ha a bolsiságod és a migráncs gyökereid kerülnek szóba! ezt a "rám hazudod" szöveget a nyilas ,késöbb komcsi öregapádtól örökölted!? mi mindened lehet a családi ereklyék között az avh. -s és a komcsi pártkönyvek között..
ómió
@Sziszifusz: Élő tanúk? Akiket "haladó eleitek" még nem akasztottak fel?! Na, az a ti pechetek! Kádár-pribék? Hogy aposztrofálhatod így azok "fő szellemi irányítótornyát", akiknek máig is csápolsz? Mennyiben más a momentumos meg a DK-s komcsi, mint anno a kádárista volt? Már nem gyilkolászhat? A korábban odahazudott "munkást" már törölte a "cégnévből"? Ezeknek a magántulajdon már nem "lopás"? Söt! Az se, ha az államit ők lopták el? Ezenkívül mi a különbség? Szóval, ha nem Kádár-pribékek, akkor azok örökösei!
ómió
@csak úgy...: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötör téged, bolsiék latrinabúvára!? Kérjél már magadnak terápiamódosítást ott az elmegyogyin, mert még így maradsz! Persze, előtte a Böszmeszart azért töröld le a szád széléről!
mamus
Egy őrülttel kevesebb a politikában. Irigylem az ameriakat, amiért egy ilyen emberséges vezetőjük lett. A Biden házaspár csillogó szeme és egymás iránt nyújtott szeretete ma már csak mesékben lelhető fel. A beiktatáskor nem tudtam "leszakadni" a CNN-ről.
kokopelli
@csak úgy...: miért reagáltok a fideszcsőcselék itt található fizetett egybites firkászainak? Maguk is tudják,hogy
hazudnak! Már a külföld is,a fidesz toporzékolásán keresztül megismerte Orbanisztánt! Akár már a filmek
is több nyelven jelennek meg! Szomorú,de nem villog senki odaát,hogy magyar ! (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.