Válaszolt az érdekképviseletnek a miniszter. A szakszervezet azonban kérésének teljesítése után is a "kormányt szidalmazza és a tanárokat próbálja - egyébként sikertelenül - az iskolák több mint három hét múlva esedékes nyitása ellen hangolni" - fejtette ki Gulyás Gergely.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@Shikari: ma 21:11
Még mindig itt tartasz? rottenführer.?
Szánalmas.
voltmárjobbis
@Shikari: ma 21:14
De még mindig nem választottál:
1.Jelentése: liberális + bibsi (zsidó). Az az eset, amikor valaki álnéven bátran zsidózik, de még azt sem meri leírni, hogy zsidó, mert még álnéven is fél a jogi(?) következményektől.
2.A libsi elterjedt politikai szitokszó, a liberális kifejezés gúnyos, rosszalló változata.
Egyes helyeken liberális zsidó értelemben, antiszemita felhanggal használják. E változat szerint a libsi a liberális és a bibsi szavak összevonásából áll. A bibsi a cigány biboldó szó rövidebb alakja, ami eredetileg kereszteletlent jelent, de gúnyosan a zsidókra szokták mondani
Clavigo
@voltmárjobbis: Van türelmed ehhez a félkegyelmű román muzsik @Shikari: - hoz..!
ómió
Ők "hangolni" csak "efftársi demokratikusan" képesek. Ahogy a Böszme sortűzeltetett!
Nessy
Valós védettség a második oltás után kb. három hét. De az első 40 - 50 %-s hatásához is kellene két - három hét. Talán akad valahol egy naptár! Van az okostelefonon is! Unalmas már a kormány paranoiája! Ha valaki próbál értelmes érveket bármire is felhozni, ami nem egyezik az ő elképzelésükkel, azt már is személyes támadásnak élik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.