Nem számítanak nagyobb mennyiségre az orosz fejlesztésű oltóanyagból, de azért beállnak érte a sorba – írja a Telex.hu.

Most már Svédország is kéri a Szputnyik V vakcinát

Fotó: MTI/Balázs Attila

Svédország és más európai uniós országok is tárgyalásba kezdtek a Szputnyik V vakcina beszerzéséről. Ennek nyomán akár már júniusban érkezhet szállítmány az orosz oltóanyagból az országokba, amelyek kérnek belőle. Mivel azonban a kapacitásuk limitált, nagy mennyire nem számítanak belőle – tudta meg a Telex.hu.

„A szándékunk az, hogy mire meglesz a Szputnyik V európai uniós engedélye, már készen álljon a megegyezés”

– nyilatkozott Richard Bergstrom, a svéd vakcinabeszerzés koordinátora.

Korábbi hírek szerint a Szputnyikot legkorábban június végén engedélyezheti az Európai Gyógyszerügynökség, de már most is átment az engedélyeztetésen több mint 40 országban. 

Forrás: Telex.hu

Fotó: MTI/Balázs Attila

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Minden olyan vezetőt agyon kéne lőni aki politikai okok miatt nem akart bármilyen és bárhonnan hatásos vakcinát beszerezni.
folt
Nekem a Szputnyik V volt az első, amit felajánlottak.
A világ legtermészetesebb dolga volt, hogy visszautasítottam azt a szart.
És nem mások miatt, hanem magam miatt!
Egy kenyérpirítót sem veszek normális papírok, leírás, garancia nélkül - főleg olyat nem, amiről még sumákolnak is, és különböző országokban más és más paraméterekkel rendelkező terméket állítanak elő -, nemhogy a testembe engedek oltani olyan kemikáliát, ami igen, vagy nem, vagy talán működik.
Hosszabb távon, amikor már a sokadik oltást kapom, ki tudja, hogy mikor olvadok le tőle, mint a fukusimai atomerőmű.
ómió
@Emmersson71: Ezt majd akkor hazudd, amikor a bolsi tetübandáddal együtt harsogod az Internacionálétokat! Hátha akkor "hitelesebb" lesz!
sgl
Olyan szép, amikor a fideszcsürhe élén a komcsi bölcsőben nevelkedett spermával, vagy az agymosott elhülyült húgyagyú hívei komcsiznak,

"Senki sem utálja jobban a kommunistákat, mint egy egykori kommunista." dakota mondás.
---Deutsch T: "... csak a mi komcsink jó komcsi!"
---Boross Péter: "A Fidesz a volt MSZMP-tagok gyujtohelye" 2007. 11. 29. 12:36 Közélet
"A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor túlzottan befogadó lett, és pártja körül sertepertélnek a volt MSZMP PB tagok, és más baloldali érzelmu emberek." A vicc, Boross P pont ilyen.
---A 2010-es fideszkormány minden tagja volt komcsipárttag, funkci volt, Bakonditól, Martonyitól Vargán át egészen OgV-ig.
---A fidesz vasökle, a CÖF minden vezetője az átkosban hangos vérkomcsi volt, most túlkompenzálásból üvöltve komcsiznak, akár a Vezénylõ tábornok.
----A székháztolvaj komcsizik, mikor az anyatejjel szívta magába és a bölcsõben is a komcsi elveket magolta, ezeket mára agresszíven alkalmazza a gyakorlatban. stb...
... Van még hatalmas lista akik komcsipártban voltak, többen funkcióban és ma a fideszben komcsiznak. Legharsányabban a volt vérkomcsik komcsiznak!.
Ügynöktörvényt egyedül a fidesz nem szavazza meg.
... Az is aranyos amikor Sorosoznak, és tudjuk ezek mind hatalmas pénzeket, milliókat kaptak anno Sorostól, Soros egyetemén végeztek, múltjukat megtagadják, jótevőjüket hátbaszúrják.
Hát ilyen a fideszes komcsi erkölcs."
simmering73
Tehát ők sem vásárolnak, míg nincs meg az engedély. Normális vezetők így járnak el, akik meg leszarják az embereket azok már bevásároltak keletről.
kokopelli
@sgl: ...érdekes,hogy ápr.18.-a óta nem válaszolnak Orbán csahosai! Érzékeny helyekre tapintottál? bravo ! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok