Az Európai Unió kábítószerügyi ügynökségének (EMCDDA) online felmérése 31 országban elérhető, és még közel két hétig lehet kitölteni – tette közzé a 444.hu.

Ön is vallana a kábítószerezési szokásairól? Itt megteheti!

Fotó: Pexels

A legújabb vizsgálat (Európai Online Felmérés a Droghasználatról) célja, hogy bővítse a a területen dolgozó szakemberek és politikai döntéshozók tudását az európai szerhasználati mintázatokról. A 444.hu szerint a begyűjtött információkkal a támogatni szeretnék a jövőbeni drogpolitikákat és beavatkozásokat.

Az európai kábítószerhelyzet monitorozásával és a bevált gyakorlatok terjesztésével foglalkozó EMCDDA ebben az évben 31 országban 28 nyelven indítja el ezt az online felmérést. A kérdőív modulokra bomlik, vizsgálva a szocio-demográfiai jellemzőket, szerhasználati mintázatokat, kábítószerekhez való hozzáférést (vásárolt mennyiségek, árak), valamint a koronavírus járvány hatásait a szerhasználatra.

A kutatás teljesen anonim, magyar nyelven is elérhető, és ide kattintva bárki számára kitölthető.

Forrás: 444.hu
Fotó: Pexels

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Magyarország rendelkezik a világ legagysorvasztobb kábítószerével. Orbánnak hívják és fülön át szedi, aki él vele. A rászokás veszélye hatalmas, az elme elsötétúlése 100%-ban biztosított már az első--esetleg--meghallgatott adagtól.
Elég akár itt néhány állandó hallgatójának a ""beírásait"" végigszenvedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.