.. Az emberiség, pontosabban a nyáj-emberiség többsége ma azt hiszi, hogy az „übermensch” képzete el van vetve. A háborúnak vége, a németeket legyőzték, az übermenschek az „egyéb veszteségek” – other loses kategóriába kerültek. Elpusztultak, az uralmat átvette a boldog tömeg uralma. Az emberek ma már nem látják, hogy Gyurcsány, Leisztinger, Kóka, Gergényi negatív übermenschek, akiket a bolsevizmusba oltott neoliberalizmus termelt ki és emelt ki magából. Ők hivatottak arra – mármint a magyarországi liberális, SZDSZ-es sajtó, televízió, elsősorban az ATV négy „Cion-bölcse”, Bolgár, Avar, Mészáros, Dési János –, hogy a negatív übermenschek uralmát fenntartsák. Németh fregoli csupán, ha a másik négy bölcs közül valamelyiket valószínűleg leköti egyéb, antiszemitákat üldöző munkája, kutatása és az ezekért kapott milliók elhelyezése kajmán-szigeteki off-shore számlákon, akkor ő ugrik be. És ezt a másik két Cion-bölcsnek és a süvölvény műsorvezetőnek is el kell viselni. Németh Péter vagy...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vadhajtások kommunistáznak, amikor a fidesz tele van ügynökökkel, MSZMP és KISZ tagokkal, ( annak is a legaljából) nem szakad le a közpénzabáló , parazita, pofátok, csak szarháti fidesz seggnyaló csinovnyikok vagytok b+!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/110313255_901667653646476_2037058515403373489_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=pLPH4Z3-zpkAX8RWWer&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f64e3bdc0ad00435707d2626e4af9af9&oe=60B6F133
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Sámannus: Mert maga szerencsétlen nem is tehet róla hogy 1db , 50IQ-s ipari bányahulladék ?
durbincs
@Horizont: Mert maga szerencsétlen nem is tehet róla hogy akkora 50IQ-s ipari bányahulladék ? mint @Eladott Ország: ?
Rúzsös férfi ? pont mint ez a bánya-rém @gina: aki @nemkati:aki @T-Boly: is ?
durbincs
@csipetke: Mert maga szerencsétlen nem is tehet róla hogy akkora 50IQ-s ipari bányahulladék ? mint @Eladott Ország: ? a
Rúzsös férfi ? pont mint eza bánya-rém @gina: aki @nemkati:aki @T-Boly: aki@Clavigo:is ? aki most má Bánya-medica is ?
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ?
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
durbincs
@sgl: Mert maguk meg mostanság csak azt a bérköcsög barnainges nácit preferálják mi ? mint a Jákob a fajgörény ? + mint csak ez a @creativehun: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.