Orbán Viktor szerint az Európai Uniónak változtatnia kell a Közép-Európa számára rendkívül hátrányos válságkezelési lépésein, és a térség bankjait euróhoz kell juttatnia - mondta telefonon a Fidesz elnöke, miután Varsóban Donald Tusk lengyel miniszterelnökkel tárgyalt.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
kicsit idős vagyok, de talán megadja nekem a sors, hogy addig éljek, amig 3-madszorra is pofára ejtik, és akkor lehet farkast kiáltani, csalást ordibálni, rászabaditotta az országra a focihuligánokat, feldulta a nemzeti ünnepeken a várost, szóval ki is ez a kis kertitörpe, de duchénak is nevezik.
eberti
Orbán megmutatta a "helyes" irányt Európának is...
vukkocska
viktorka, Te nagyon okos vagy. Megoldod a szlovák, az erdélyi, a világ magyarjainak problémáit, járkálsz a világban - gondolom, nem saját pénzen -, osztod az észt. Nem is értem, hogy miért állnak veled szóba bárhol. Te most nem vagy senki, csak egy nagy úszító.
ballago987
Gágog párat a fényesarcu,hogy lássák Ö is a világon van.Mindenkinek tele van vele a hocipöje de Ö csak folyamatosan villog mindenütt,utána hazajöve tudja mondani megmodtam nekik,pedig most már csak arra figyelnek mikor inditja be a feketeruhás söpredékét,mivel jön a nemzeti ünnep és a botrány nem maradhat el.
horvathnemarika
csak ugy tudunk reménykedni a jobb meg élhetésért ha akét fejvadászt"orbán+gyurcsány"-végleg kilép az életünkböl.adig még remény sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.