COHN-BENDIT ÉS AZ ÖTÉVES KISLÁNY A politikai színtéren ismert Daniel Cohn-Bendit esete is, akit szintén pedofíliával vádoltak meg néhány évvel ezelőtt. A zöldpárti politikus egy 1975-ben megjelent könyvében arról írt, hogy amikor tanár volt, néhány alkalommal a gyerekek lehúzták a nadrágsliccét, majd megsimogatták őt. Később egy francia műsorban egy hihetetlenül erotikus játékról beszélt egy ötéves kislánnyal. Daniel Cohn-Bendit végül úgy tudott megmenekülni a konkrét vádak és egy esetleges nyomozás elől, hogy megtagadta saját szavait, és azt mondta, csak provokációként írta le a könyvében a felkavaró részeket. FINNORSZÁGBAN NEM CSINÁLTAK NYILVÁNTARTÁST Nem tartotta szükségesnek a pedofilok nyilvántartását az igazságügyi miniszter Finnországban. Mint mondta, Finnországnak nincs szüksége arra, hogy nyilvántartásba vegyék a pedofilokat. 2013-ban Anna-Maja Henriksson akkori igazságügyi miniszter azután beszélt erről, miután kritikával illetett egy Facebook-csoportot, ahova a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
durbincs (sógor, almabor) coming out-ja, rottyant, tehát pedofil, ráadásul a saját nemét szereti.
Köszönjük Emese, már vártuk.
creativehun
Európa pedofil politikusai..: Kaleta Gábor...mint bizonyított és ezzel a váddal a fidesz kormány igazságügyi rendszerében elítélt egyetlen európai politikus. Egyetlen más politikusról sem tudok akit ezzel a megalapozott váddal bizonyíthatóan elítéltek volna. Tehát ha a prostisrácok végzett Szájer seggének turkálásával..górcső alá veheti..ha megtalálja..Kaleta Gábort.
Giovanni Alba
@durbincs: ma, 20:18
Igen, tulajdonképpen homoszexuális pedofilnak neveztelek feltételezés szintjén, köszönöm, hogy megerősítetted.
Egyébként te seggfej, szóltam én hozzád?
magyar1
Pedofilokat nem nyilvántartásba kell venni hanem sorban felakasztani őket, főleg a politikusokat, vezetőket kitenni az emberek leköpködjék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.