Mint arról a keddi nap folyamán mi is beszámoltunk, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem bölcsészkara hivatalos Instagram-profilján tett közzé egy olyan bejegyzést, melyben nyílt LMBRQ-propagandát folytat. Az összesen 9 kép rengeteg hajmeresztő és tudománytalan állítást tartalmazott, többek között olyan mondatokat, mint például, hogy „A nemi identitás az ember fejében dől el, nem a nadrágjában!” A bejegyzés óriási felháborodást váltott ki a normalitáspárti és konzervatív körökben. Többek között a CitizenGO is elindított egy petíciót, amely egy felhívást is tartalmazott. Ebben azt írták, hogy döbbenettel értesültek róla, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara kritikátlanul beállt a tudománytalan és teljesen abszurd transzgender ideológia reklámozásába. Hozzátették, hogy az ELTE BTK emellett másokat is arra ösztönöz, hogy a valóságot figyelmen kívül hagyva támogassák összezavarodott emberek tévképzeteit. „Úgy gondoljuk, hogy leginkább magát hozta kínos helyzetbe az...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Emmersson71: Hi Már megent látszik hogy abban a messzi bányás fiókban,bizony,messze-messze nem maga a legélesebb kés ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@bakcsubakka: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ? maga is csak úgy?mint ezek a közveszélyesek ?
durbincs
Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@csipetke:@bakcsubakka: @namihami: @terlasz: @Nyírfa: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
@silber13: Diannás Temetődozeroló maga itt ? De Természetesen részegen továbbra is töcsköli a bányába a csilléket mi ? @sgl: komával ? @csak húgy...: komával ? azzal az 50IQ-val ? @bakcsubakka:aki @percsi: meg csak kukulgatt ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@solidedge: aki @RonaGyuri: aki @Nessy: aki @gina: Mert maga 1 kriptónyilas 50IQ-s karlenditős fajgörény ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.