A fórum előtt igyekszem informálódni a helyiektől - írja a tudósító. Egy kisebb csoporthoz odalépve megtudakolom, hogy szeretik „Erzsikét is, de ők a Klárának szurkolnak”. Amikor megkérdezem, hogy részt vesznek-e az előválasztáson is, hogy szavazzanak rá mint miniszterelnök-jelöltre, már nem annyira lelkesek, „sok vele a macera, majd kiderül”. Jakabról is jó véleménnyel vannak a többségében nyugdíjaskorú csoport tagjai, az egyik úr egyenesen Petőfi Sándorhoz hasonlítja a Jobbik elnökét, de szerinte miniszterelnöknek nem való, egy DK-szimpatizáns hölgy leszögezi, ő a Jobbikért nem rajong, de az elnököt bírja. Vona Gábor se volt rossz, de az új seprű jobban seper szerinte. Inkább neki kéne lennie a belügyminiszternek, akkor aztán rend lenne itt!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: utolsó mentsvárad a 1/2 hal? :) -szerintem ürült neked!
te tudat alatt is tudod az orbán kormányt koppintani,akik szintén hajlamosak az igazság elkerülése érdekében minden bunkóval szövetségre lépni.. :)
verőce21
@csak úgy...: Te őrült vagy Gizi!
A másság tette ezt veled, vagy már születési, genetikai hibád...?
Remélem a fiad tényleg a vízóraleolvasóé...!
nezelodo
@Shikari: júl 15. 19:16. Miért ne lehetne ez a Jakab gyerek, amikor a Sanya bá belügyminiszter lett, a másik lehetőség a Tasnádi volt, de éppen a Sanya bá erősebb volt. Eben guba.
nezelodo
@Shikari: Majd kiképezi magát maffiózónak, aztán alkalmas lesz. Mit gondolsz akik ma a politika csúcsára törnek makulátlanok? Megdöbbenve látok egy politikai mozgalomban egy embert, egy megyei vezetőt aki még a kilencvenes években lopott szem ig-al csalt akkor százezres összegben, (rendőrség, bírósági, ítélet), és mára már a tolvajokat üldözi meg a Sorost.
nezelodo
@Shikari: Na látod ez a terelés. Nem az a bajod, hogy bűnözők vannak a hazai politikában, hanem a Soros. Lehet hogy igaz az oxfordi pletyka és azért utálja a nevelőapját annyira???
Istenakinincsen
@durbincs: Egyedül maradsz abban a messzi bányás fiókban ahol te vagy a legélesebb kés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.