Az EU elfogadta 12 uniós tagállam helyreállítási tervét, magyaurország nem szerepel benne. A további kifizetéseket attól tették függővé, hogy a nemzeti kormányok teljesítik-e a zöld és digitális reformokra vonatkozó kötelezettségvállalásokat, illetve az elköltött pénzek megfelelnek-e az EU által előre meghatározott céloknak. Háááát, nem úgy néz ki, hogy nálunk megfelelnek.. Ausztria, Belgium, Dánia, Franciaország, Görögország, Németország, Olaszország, Lettország, Luxemburg, Portugália, Szlovákia és Spanyolország kapott zöld utat a vissza nem térítendő támogatásokra és a hitelekre.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Szép volt fiúk! Büszkék lehetünk rátok, amiért a magyar népet szolgáljátok!
Peller Anikó
Pedig milyen lyól jönne némi vissza nem térítendő támogatás. Kurvasok stadiomot lehetne építeni rajta, megvehetnénk fél románia levélszavazóit vagy magyarország összes kastalyát. Vehetnénk újabb tíz ciánót, stradivári zongorát (sicc) és a képvisellők mind kaphatnának különrepülő gépet. Úgy értem jobb és bal oldal külön.
kereső
@Peller Anikó: Gondoljatok bele, hány templom újulhatna meg Bangledestől a Zöld-foki szigetekig, hány egyházat lehetne megtámogatni azokban az országokban, ahol üldözik a keresztényeket. Folytatódhatna a Kárpát- medencei óvoda program(kivéve a gyevi birót- Magyarországot), hány szálloda felújitás indulhatna el a mészáros csoportban, meg lehetne emelni a Fudan költségvetését a duplájára ( aki szemfüles a kétszer lophat ugyanabból a kosárból)- csak az a 500 ezer munkanélküli maradna koppon, meg a sok kis kkv- akik nem birták ki éhkoppon.Mert a felsorolt országok az előre elköltött pénzeket most azért kapják vissza, mert 70-80-60 % mértékű bértámogatásokat fizettek a munkavállalóknak,etc...
A magyar kormány meg...semmit.
ESCOBAR
Kérem javítani: "magyaurország" -ot Magyarország -ra !
Peller Anikó
@kereső: Na azt azért nem lehet mondani, hogy semmit, mert horribilis támogatásokat nyújtottak a munkavállalónak (?).

Igen, annak az egynek. Ezt meg is kell tapsikolni, igaz hal szagú román baglyok, hogy nem ég le a pofátokról a bűrkábát?
kereső
@Peller Anikó: Na igen. Kapásból kapott 800 millát, és ennek fejében kirúgta dolgozói felét.
Peller Anikó
@kereső: Gyaurországban ez már csak így megy.
percsi
@kereső: Ha be kell mutatni a pénz útját, akkor NEM KELL!
A szorult helyzetbe került magyar embereknek sincs szükségük helyrehozási támogatásra, mert már megszokták a nélkülözést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.