A brit akadémikusok friss elemzése - amit egyébként a brit kormány hivatalos tudományos tanácsadó csoportja tett közzé - szerint biztosan megjelenik a koronavírus egy olyan változata, amely a jelenlegi vakcinák kudarcához fog vezetni.

Forrás: ekozben.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ehhez nem kell tudósnak lenni...ez egy flu fajta..hívhatjátok covidnak.,. évtizedek óta nem sikerült eltüntetni a simát sem ..miből gondoltátok hogy majd a sebtében összekutyult löttyökkel ezt majd lehet..nem baj...résztvevői vagytok egy kísérletnek, az is valami...mintha oltottan is ugyan az a célcsoport kerül a kórházakba, mint oltatlanul..ez hogy lehet?..mellesleg ez a fránya vírus mindig épp olyan tüneteket produkál,ami épp illik az idényhez...először ízvesztés...,ami a legkisebb nátha, orrdugulás velejárója...most pedig nem okoz ilyet, helyette tüsszögést,orrfolyást...ami milyen furcsa...pont megfelel a szezonális allergia tüneteinek!! de nem baj...lényeg, menjetek oltakozni...igaz hogy a világ tele oltott ápoltakkal, de ne is törődjetek vele!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.