A Pfizer és a Moderna vakcináját mellékhatások miatt kezdték el vizsgálni. A gyanú szerint a két vakcina ritka, de rémisztő tüneteket okozhat. Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a Pfizer és a Moderna vakcináját mellékhatások miatt kezdte el vizsgálni. A Reuters értesítése szerint a szerdán tett bejelentésében az EMA nem részletezte, hány feljegyzett eset miatt indítottak vizsgálatot, csupán azt jelentették, hogy adatszolgáltatásra kéri a két céget. A oltóanyagok használati útmutatójának változtatására egyelőre nem kényszerítették őket. A gyanú szerint a két vakcina ritka, de rémísztő mellékhatásokat idézhet elő. Az egyik egy bőrallergia, az erythema multiforme, a másik a vesék mirigyállományában lévő hajszálérgomolyagok gyulladása. Utóbbi deréktáji fájdalommal és vérvizeléssel járó glomerulonephritis. A harmadik pedig a nefrózis-szindróma, vagyis veseeredetű tünetegyüttes.

Forrás: life.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Mindennek lehet nagyon ritka mellékhatása, gyógyszernek, vakcináknak, gyógynövényeknek, stb. Ez benne van sajnos a pakliban. Mindenesetre semmiféle tényszerű bizonyíték nincs még arra, hogy okozott bármelyik is ilyet. Az extrém ritka mellékhatások miatt senki nem vehetné be a gyógyszereit, nem adathatna be vakcinát.
csak úgy....
@division: érdekes,hogy ez a life.hu fidesz média...,ezzel most mit szeretnének mondani vagy elérni?
division
@csak úgy...: Máshol is megjelent, de érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, mivel még senkiről nem érkezett hivatalos adat, sem megerősítés. Néhány esetben enyhe szívizom gyulladás előfordult a fiatalabb korosztálynál, de nem halt bele senki, és az sem biztos, hogy minden esetben az oltás volt az oka.
Sámannus
Mennyetek a Fekete tengerre olajos halat enni Húgyagyúkáim az egészséges.
kissé felnőttem
@durbincs: a tiéden látja ország világ , ne engem küldj bányába, te akarsz ingyen élve hazudozni ne másra mutogass, majd a Recski bányában megmutatható lesz, ki a legény a gáton. addig" küzdj és bizva bizzál "
a mocskolódás éllovasai itt is ti vagytok csak a másikra mutogatva leplezitek a témát :Ébredjél már fel vége lesz ennek is egyszer,majd ha netán jönnél a Fertő tóra jahtozni huzhatod a jahtot mert viz sem lesz ember!!! A volgai hajóvontatást majd megszervezzük neked is, festő nélkülire.
Emmersson71
@durbincs: Nálad az agyat próbálta megtámadni Mao Könnye, de nem találta a tüskefehérje :P
gina
@durbincs: Mást nem is várni egy agyhalottól mint te,,, oltass inkább kinaival buzi állat, attól meg hátha kinó a farkad ami nincs eunuk hahahhahahah

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.