Meg nem erősített lapinformációk szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai szállták meg a váci Nádas utca 2. alatt lévő telephelyet. A fotók, amelyeken ellenőrök és felügyelők láthatók, az egyik Cseh Katalinhoz köthető cég telephelyének közelében készültek. A Mandiner egyik olvasója épp a kutyáját sétáltatta Vácott a Nádas utca 2. közelében. Mint ismert, ezen […]

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
K-2SO
A fideszes gyökerek (orbánista szektások - butaságból és/vagy pénzért/ és/vagy félelemből) választ várnak Cseh Katalintól.

Tömény undorral a bensőmben és az arcomon, belenéztem a prosti srácok videójába. (Tudtam, hogy megbánom - meg fogod ezt bánni, K-2SO! - de mégis megtettetem. Hát persze, hogy megbántam!)

A videjó után csak egy kérdésem van: Cseh Katalin még hányszor és hányféle képen mondja el, hogy a tök hülye/és vagy érdekből megjátszva a tök hülyét fideszes gyökerek is megértsék, hogy ehhez az ügyhöz semmi köze?
Közel 12 éve minden erővel az ellenzékre nyomulva nincs semmijük senki ellen.
Mindent bebuktak, mindenről kiderült, hogy hazugság!

Talán volt pár piszlicsáré, szóra sem érdemes ügy, de ne hasonlítsuk már össze azt, hogy valaki egy kávéházból ellopott egy kiskanalat, míg a másik ellopta az egész kávéházat és hát igen, később a kávéház pincéjében találtak pár hullát is...
Minden hasonlat sántít, de azért érted ezt a hasonlatot, ugye, orbánista? (ez költői kérdés volt, ne válaszoljál rá)
durbincs
ki Én: @Yoda69: @Nessy: @Eladott Ország: csak mert maguk ? a tatus pénzén töcskölik fényesre lent a csilléket ? ++++plus ez a három psihopata barnainges fasiszta-náci a @simmering73: @colibri: @RonaGyuri: ?
durbincs
@kereső: Csak mert maguk csilletöcskölés közben kommunikálnak ? és a fejükkel morzéznak a sineken ? és @Giovanni Alba: @dr. prédikátor: @csak úgy...: @justhpeter: az asistent ?
durbincs
K-2SO: És ezeket a silányokat már lese dobják a Tajgetoszról , ? mint magát ?
durbincs
@Sámannus: @jesz: @Emmersson71: @Sámannus: Mert maguk is pornyoznak lent a bányába ? csak épp a csillékkel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.