Az egyik egymilliós svájci kanton azért döntött így, mert a szülők nem fogékonyak az LMBTQ-propagandára és otthon a fiúkat fiúnéven hívják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És mi meg el is higgyük, mert a fidesz f@szszopó és szervilis seggnyaló origo banda leközli! Jövőre nem lesz közpénz, hogy rohadjatok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
én eggyeseknek kötelezövé tenném a nemváltó mütétet,sött a herélést és a miskárolást szintén! fogadni merek,hogy 15-20 éven belül 50-60 % al csökkenne az idióták száma!
nezelodo
Ezeknek a svájciaknak van humora, és csak ugratják a mi vezérünket, úgysem kell már odajárnia Mr. Arábikához!
Németh István
@csak úgy...: Ez tökéletes program lenne, mielőbb be kéne vezetni és akkor elő fordulhatna, hogy nem születnének gyurcsányok, dobrevek, szabó tímeák, olyan zay és hadházi félék, stb. @nezelodo: nem ártana kicsit visszavenni a szövegből, még akkor is ha célozgatni akarsz! Egyenlőre csak és hosszútávon pláne köszönhetsz a Vezérünknek! Ezt csak úgy mondom!
nezelodo
Lám lám, a szektatagok is visszaigazolják az ismert tényeket, azt meg úgyis tudom, nincs agy csöppnyi humoruk sem, csak a fogukat csikorgatják.
nezelodo
@durbincs: Látod, nincs remény neked, meg orvos se akad aki gyógyítana! Ugye hogy kibasztergált veled a Fletó amikor szétzavart a hozzád hasonlókkal együtt benneteket Lipótmezőről!?
namihami
Én megmondtam, hogy a Fidesz tele van szexológus-szakértőkkel!
Ez a hír (ha igaz---mert azért még origo), akkor ez egyértelműen és a leghitelesebben igazolja azt a fideszes törvényt, hogy egy egy ellentétes nevet kapó gyerekből automatikusan meleg vagy leszbikus lesz.
Kellhet ennél biztosabb megerősítése egy fideszes ""alaptörvénynek""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.