A négyszeres olimpiai bajnok Tom Daley kulturális váltásra szólít fel a sportban. Az olimpikon karácsonyi üzenetében meleg sportolóként szerzett tapasztalatairól is beszél. Bár „hihetetlenül szerencsésnek” tartja magát, hogy saját sportága támogatta identitását, szerinte ez azonban nem igaz sok más sportágra és sportolóra, beleértve a futballt is. Üzenetével változásra szólít fel, a nagyobb egyenlőség jövőjét képzelve el. Daley a nyíltan meleg labdarúgók hiányáról beszél a férfi Premier League-ben: „Ha lenne egy karácsonyi kívánságom, akkor jövőre ez megváltozna. „Az a hihetetlenül bátor Premier League-játékos előrelépne, és azt mondaná: meleg vagyok.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Nem tudsz leszakadni a buzizásról, ugye, te csilletöcskölő buzogány. Legnagyobb bajod, hogy nem kaptál egy meleg tesót, aki most rendesen leápolna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.