Továbbra sem jut dűlőre az Egyesült Államok és Oroszország. 

Lassan halad, ha egyáltalán halad az Egyesült Államok és Oroszország kibékülése, Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök egyórás telefonbeszélgetése során is több volt a fenyegetés, mint a közeledésre utaló jel. 

„Hatalmas hiba lenne, ha az USA újabb szankciókat vezetne be Oroszország ellen, ez akár a kétoldalú kapcsolatok teljes megszakadását is eredményezheti”

– mondta Vlagyimir Putyin Joe Bidennek, aki a csütörtök esti egyórás telefonbeszélgetésük első szakaszában azt hangsúlyozta, sosem látott súlyosságú büntetés vár Moszkvára, ha úgy dönt, megtámadja a szomszédos Ukrajnát.

Tovább élesedik a helyzet az USA és Oroszország között: Biden sosem látott súlyosságú büntetés mérne Moszkvára

Fotó: MANDEL NGAN, MIKHAIL METZEL / AFP / SPUTNIK

Bár a kölcsönös fenyegetések egyáltalán nem utalnak arra, hogy javulna a két hatalom viszonya, Jurij Usakov, Putyin külpolitikai tanácsadója szerint az orosz elnök elégedett volt a megbeszéléssel, mert az jó előfeltételeket teremtett a jövőbeli kétoldalú tárgyalásokhoz. Az orosz fél szerint ugyanis a két ország képes a kölcsönös tisztelet és a másik érdekeinek figyelembe vételével párbeszédet folytatni. Usakov fontosnak nevezte, hogy Biden egyértelművé tette, Washingtonnak nem áll szándékában támadó fegyvereket Ukrajnába telepíteni.

További részleteket a HVG.hu cikkében olvashatnak.

Forrás: HVG.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: akkor örülhet a gazdid..
Pipás
@csak úgy...: Max, ha alágyújtanak.
ómió
Nem aludt el közben az öreg szenil?
Pipás
@ómió: Próbáld elolvasni, amiket ideböfögsz és gondolkodj el rajta, hogy ki a szenilis.
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: @Istenakinincsen: @Aki Én: @Eladott Ország: ?
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy @nezelodo: @Borsodi: @Aki Én: @percsi: @Istenakinincsen: @Horizont: @Néro: @CsipkeRózsa: @csipetke: @Nessy: @odst: @bakcsubakka: @kereső: @tudode: @lampa laz: @Emmersson71: @Sámannus: @nemkati:@karma1: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.