Márki-Zay Péter már a baloldal számára is vállalhatatlan, ami valljuk be, szép eredmény. A hódmezővásárhelyi polgármester kijelentései olyannyira felháborítóak, hogy még a legelkötelezettebb Orbán-ellenes keménymag is elhatárolódik tőle. Mindez azért is problémás, mert az ellenzék csapdába zárta önmagát: ha leváltják, akkor beismerik, hogy az előválasztásnak nevezet bohóckodás teljesen értelmetlen volt, ha viszont a helyén tartják, akkor nemhogy a “kiábrándult fideszeseket”, de saját szavazóikat sem tudják meggyőzni, hogy az ő jelöltjüket kövessék. Kiadták tehát a kilövési engedélyt, és megpróbálják elérni, hogy ő maga visszakozzon – elengedték a kezét, és hagyják, hogy magától zuhanjon a mélybe. Ő pedig vagy nem veszi észre, hogy mi történik körülötte, vagy úgy döntött, hogy inkább magával rántja a szövetségeseit.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Orbánék reklámját is letiltották plágium miatt.
verőce21
"az ellenzék csapdába zárta önmagát (MZP-vel): ha leváltják, akkor beismerik, hogy az előválasztásnak nevezet bohóckodás teljesen értelmetlen volt, ha viszont a helyén tartják, akkor nemhogy a “kiábrándult fideszeseket”, de saját szavazóikat sem tudják meggyőzni, hogy az ő jelöltjüket kövessék." - ez annyira szép...:)

Amúgy: Köszönjük, de a ti demokráciátokból nem kérünk! Volt itt elég demokrácia Kun/Szamuely-től Kádáron át Gyurcsányig...
verőce21
(21:46) nevezett - hibás az újságszöveg...! :)
terlasz
Érdekes párosítás a cím és a cikk szövege. Közük nincs egymáshoz, de hát az igyekezet...
terlasz
Ilyen csatornatörlést kb. 1 éve már elintéztek a "rajongók" Gy. számára, de nagy elnézés közepette vissza is állították az alaptalan jelentgetések kivizsgálása után.
teuton
@terlasz: Ez az olyan analfabeta birkaknak szol, mint a Nagy Barom! Mivel analfabeta, csak a cimet tudtak kibetüzni... Szerzöi jogot pedig a fitymasz sertett, elloptak engedely nelkül a Rxette dalat... De hat analfabetaknal tudod mindegy, hogy szarba csapni, vagy csapba szarni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.