A kamionok napok óta torlaszolják el az Egyesült Államok és Kanada közti legforgalmasabb határátkelőt. A kanadai Windsor város bírósága elrendelte, hogy a járványszabályok ellen tiltakozó kanadai kamionosoknak fel kell oldaniuk a Windsor és Detroit közötti határátkelő blokádját. A kamionosok napokkal ezelőtt foglalták el az amerikai és kanadai oldalt összekötő hidat, komoly veszteséget okozva ezzel mind a kanadai, mint az amerikai gazdaságnak, ez ugyanis messze a legforgalmasabb határátkelő a két ország között, naponta több ezer áruszállító kamion közlekedik itt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Ezt mond az itthoni pedagógus sztrájk esetében is akkor...Az államnak mindenbe van beleszólási joga, csak amíg a pedagógusoknak igazuk van, addig a sok retek kamionosnak nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Remélem veled kezdik...
division
@Pálinkás Pál: Nem, de szakértője sem a témának, csak egy tipikus okoskodó, aki mindenhez jobban ért. Nálam az ilyenek a veszélyes kategóriába sorolandóak, mert másokra is veszélyt jelentenek, pont mint ez a házaspár: index.hu/kulfold/2022/02/14/koronavirus-a-vilagban-az-index-hetfoi-hirosszefoglaloja-percrol-percre/elvettek-a-gyereket-attol-a-csaladtol-aki-nem-akarta-oltott-ember-veret-adni-utoduknak/
Az életbe nem adnám vissza a gyereküket.
Pálinkás Pál
@division: mert büdös covid náci vagy..ha ott élnék,én adnék vért a gyereknek,...mellesleg az olasz az cigány népség, a lázadás szélén, ott is lógni fognak a covidióták...
division
@Pálinkás Pál: Te meg gyilkos akkor, pont mint a szülők. Egy szélsőjobbos állat vagy, akinek nem emberek között lenne a helye, akit még el is kell tartani a dolgozó embereknek (bár gondolom, a nyihaha meg a kurucinfó, stb. ad elég pénz a kommentekért).
Pálinkás Pál
@division: gyengék vagytok mint a lepkefing, kicsit túltoltátok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.