A Sky News által Twitterre posztolt videóban az orosz elnök a megszállás szükségességéről beszélt.

Azért indított háborút Putyin, mert nem volt más esélyük Oroszország megvédéséreFotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

Vlagyimir Putyin az orosz állami televízóban csütörtökön arról beszélt, hogy a csütörtök hajnalban megindított invázió elkerülhetetlen lépést volt – írja a telex.hu.

Amit először is el akartam mondani – a legfontosabbat, hogy mindannyian megértsék –, hogy ami most történik, az egy szükséges intézkedés volt. Nem hagytak nekünk esélyt arra, hogy másként cselekedjünk. Olyan kockázatokat teremtettek a biztonság területén, hogy lehetetlen volt másképp reagálni. Minden erőfeszítésünk a nullához vezetett. [...] Olyan kockázatokat teremtettek, hogy nehéz felfogni, hogyan maradhatott volna fenn az országunk.

A Washington Post információi szerint Putyin azt mondta a megbeszélés után az állami médiának, hogy Oroszország felkészült az új szankciókra és korlátozásokra, amelyek az országra várnak a világ országaitól.

Forrás: telex.hu
Fotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azért kell sport bojkott, mert abból érteni fognak a muzsikok is! =))
Néro
Hát ahogy olvasom szinte sajnálom szegény Oroszországot hogy az életéért küzd Ukrajnában. Atököm putyinka.
Nessy
Te Jó Isten! Ezt a szöveget! És nem szakadt le a Kreml teteje! Igaz, az Sztálint szövegeit is stabilan bírta!
Nessy
@Néro: Még a végén kiderül, hogy ez tulajdonképpen egy nagy honvédő háború! Na, ezt még egy demens otthon lakói sem hiszik el!
troppauerhumer
Ezek -Putyin-Orbán -egyhúron pendülnek ,még a mellédumájuk is olyan mintha egy nárcisztikus nacionalista-populista fejből jönnének .
Clavigo
Kb. mint a mi kalács arcú ,felsőcsutkai ,csúzliszájú Szarputtony...a faluvégről... A mi sajátbejáratú Idiótánk is folyamatosan harcol...
division
@Clavigo: Azért ez nem olyan harc, mint amit Orbán folytat. Ez egészen más. Már Csernobil is a kezükben van, ami hatalmas probléma lehet még.
Istenakinincsen
Putyin elmebeteg,mint az orbán...hatalommániás idióták.
Egyik nagyban űzi a másik kicsiben ugyanazt.Primitiv népség az ember(tisztelet a kivételnek).Nem volt elég két világháború???Kell még több tanulság?Mikor lesz már valódi béke ezen a földön,amit nem fegyverekkel és erőszakkal kell fenntartani?
verőce21
@division: Sokkal jobb ha az oroszok kezében van Csernobil, felelősebben gondolkodnak az atombombáról, mint az ukránok. Ezek turistalátványosságot csináltak belőle... :)
verőce21
Szép ez a cikk, de nem azért vették be oda magukat az oroszok, hogy megrongáljanak egy működő atombombát, hanem, hogy ne lehessen lőni rájuk...
És nehogy a másik fél rongálja meg, hamár nem tudja megakadályozni a területvesztést...:)
troppauerhumer
: @verőce21: " felelősebben gondolkodnak az atombombáról,"..ezen seggem vertem a földhöz röhögéstől hehee..minden ingyenhülyét ide vezényelt a FideSS ? a fogyatékos szellemi rokkantnyugdíjas tagozat a f.szpajtásokról ,hehee...egy atomerőmű nem atombomba ,az atomerőművek felrobbanása nem jár nukleáris detonációval ,ahogy a város – az erőműhöz való közelsége ellenére – csak enyhébb mértékben szennyeződött,amikor 1986. április 26-án a reaktor hűtését szolgáló szivattyúk nem működtek és a gőz robbanásszerűen :"leemelte " a reaktor fedőt,fedelét ,kicsiben mint a konyhában túlfűtött kuktafedőt .Ajh, én hülye, akkor eddig rosszul csináltuk.
Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem ,csak a verés.Ugye nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új, mint szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott FideSSmantrát . fújnád,elkerülhetetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi FideSS,mélymagyar birkával együtt.
troppauerhumer
: @TASzSz: Na itt szakadt ki belőlem a röhögés. Mindig széles mosoly szalad körbe az arcomon amikor a NER nemzetthy elhülyítés rendszere idomított segédmunkása (vagy valamék sz.rcsimbókja -feldobja a fejében idomított nemzetthy lakájsz.art oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavel hehee.
.propaganda a fidióta uralom alatt álló sajtóban és megszólalnak a fidióta beszélő fejek, hogy tulképpen az ukránok provokálták a háborút. B+ Az unokázós csaló, egyre csak mondogatja a magáét, míg van aki hisz neki...áldozathibáztatás ezerrel!
nem ezt mondta. Azt mondta,hogy NATO tagország vagyunk, azt lépjük, amit NATO tagként kell.A NATO egységén belül. ha...mondta mint szövetséges. A vezérünk békében katona, háborúban meg békefenntartó.
Senki nem akarja háborúba vinni az embereket. Legyen szíves megnézni MZP videóit. Amit a kormánymédia állít, az hazugság.
Hihetetlen a mihígmélymagyar Ellenben a valóság az, hogy Orbán sodorta ebbe a qrva veszélyes és kínos helyzetbe az országot a sunyi, kétkulacsos külpolitikáddal! Én az EU helyében azt is megvizsgálnám, hogy mennyire járult hozzá a putyinnal való kapcsolatod a mostani káoszhoz! Rohadj meg féreg!
Elég sokat blokkolta Ukrajna csatlakozását a natohoz, közeledését az euhoz. Ha Ukrajna nato tag, tegnap nem támadják meg őket. Szóval ennyi köze van ennek a féregnek hozzá. politikai kultúrája, tisztánlátása, realitásérzéke. De tanulni sose akartak ,nem is tudtak.
Nem véletlenül találták ki annak idején a vagyoni és a műveltségi cenzust. Műveltségi cenzust most is el tudnék képzelni és általános iskolai végzettséghez kötném a szavazati jogot. A mai fideszszavazók nagy része kb. az éti csiga értelmi szintjén van,
troppauerhumer
@verőce21: Apád hülyegyereke kérdez csak ilyet ..
verőce21
@troppauerhumer: Nem kérdeztelek, mondtam!
Nézz utána a szabályozott működésű atommaghasadásnak, azután nyisd ki a szád...!
Toller Béla
Tudnia kellene minden orosznak, hogy a kutya sem fenyegette őket, most sem fenyegeti, és senki nem is tervezi őket megfenyegetni ! Egyszerűen nem érdeklik a műveltebb világot, hadd botladozzanak a maguk elképzelte világban. De békében ! Ezt a háborúsdit nagyon meg kell torolni, ilyent nem lehet csinálni a 21. századi Európában ! Százszor is gondolja meg az az orosz mama, hogy beöltözteti-e a gyerekét kis haditengerésznek, kis bugyonnijnak, vagy vesz-e neki játék-katyusát !
troppauerhumer
@verőce21: Látom két szó már meghaladja az értelmi képességed ,replay :amikor 1986. április 26-án a reaktor hűtését szolgáló szivattyúk nem működtek és a gőz robbanásszerűen :"leemelte " a reaktor fedőt,fedelét ,kicsiben mint a konyhában túlfűtött kuktafedőt .

Az 1986-os katasztrófa óta az erőmű érintett reaktorának romjait betonszarkofággal, később acélkupolával fedték le. Ha ezt az oroszok -vagy a támadásuk miatt sérül,ismerve az oroszok slendriánságát-megsértik, az terrorizmusnak minősíthető őrültség lenne, hiszen kiszabadulhat a radioaktiv sugárzás.
Néro
@Nessy: Már kiderült tulajdonképpen ezt mondta minden oroszok cárevicse.
Nessy
@verőce21: Viszont, ha a hozzá nem értő egyik Isten állatkája ismét felrobbantja Csernobilt, abból bizony nekünk is jutna! Tudod, sem a széljárás, sem a sugárzás nem ismeri a határokat, és ki Putyin odaadó hűséges híve!
ómió
Oroszország saját nemzetbiztonsága veszélyeztetését kifejező hangját csak az azt okozó "nátóék" nem tudták meghallani, immár 8 éve!
verőce21
@troppauerhumer: Éppen ezért védik az oroszok, nehogy az ukránok szétlőjék a betonszarkofágot te Marharépa...!
kereső
Még a végén kiderül, hogy itt is volt egy rádióállomás, amely azt sugározta, hogy Ukrán katonák lépték át az orosz határt, és ölik az oroszokat. Mert a többi már teljesen stimmel.
verőce21
@Nessy: "ki Putyin odaadó hűséges híve?" - a Feri, Szemlőhegyről...! :)
Nessy
@verőce21: Ejnye no! Csak nem ő jár Orbánnak maszkírozva Moszkvába hitelért, meg utasításért! Meg az elmúlt években nem is fogadta kormányunk teljes reverenciával Putyint! Legalább az emútt 12 évig emlékezz vissza!
verőce21
@Nessy: Ki simogatta az apróvillában Fletóék kutyáját...?
New Dawn
@troppauerhumer: Párttállás nélkül: Ahhoz nem kell oroszbarátnak vagy Fidesz hívőnek lenni, hogy belássuk, Ukrajna a 2014-es puccs óta eszköz Amerika kezében. Putyin pedig 8 év után, ami alatt sorozatosan úgy kezelték, hogy nekik itt nem lehetnek jogos érdekeik, nem lehetnek általuk megfogalmazott biztonsági igényeik, ennek megfelelően lépett. Az, hogy mi itthon békét akarunk, nem nyilvánulhat meg abban, hogy pusztán egyik oldaláról nézzük a kérdést.
kereső
@verőce21: 10:41. Hát persze. Úgy ahogy " nem támadjuk meg Ukrajnát".
magyar1
@New Dawn: Így van, nem hinném, hogy csak gondolt egyet reggel, hogy támadjuk meg Ukrajnát, valami nyomós oka csak lehetett, bár meg tudta volna ő is azt csinálni amit Amerika, olyan kormányt teremteni aki neki dolgozik.
verőce21
dr. Miniszterelnök Úr ismét zseniális volt néhány éve, amikor nem szavazta meg egyedüliként Ukrajna NATO-ba való felvételét...
Most mehetnénk megvédeni...!
Nessy
@verőce21: Ez volt egy alkalommal. Mostanság hány alkalommal is volt itt Putyin , és hány alkalommal Orbán Moszkvában? Különben vannak most ennél komolyabb dolgaim!
verőce21
@Nessy: Akkor azokkal foglalkozz, ne az utolsó szó jogáért küzdjél...! :)
Dr. Proktor
A síkhülyék meg beveszik!
Önként és dalolva...
Nessy
@verőce21: Ez világos üzenet! Ellenvélemény esetén szilencium!
csak úgy....
@verőce21: 13:11 persze az nem zavar,hogy orbán szlovén haverja azt szorgalmazza,hogy ukrajna kerüljön be az eu.-ba! :)
szerintem ezt az utolsó orbáni látogatáson ötölhették ki ketten...
te sosem veszed észre,hogy orbán már naponta veri át a buta fejeteket?
verőce21
@csak húgy...: A te síkhülye fejedet veri át naponta még a hibbant MZP is...!
Hááááááá... Hááááááááááááá... Háááá...!
verőce21
Már senki nem áll ki a DS-báb Zelenszkij mellett... látszik, mennyire alkalmatlan vezető...!
verőce21
@Dr. Proktor: Ezt a mondást még nem ismertem... ! :)
Aki Én
@verőce21: Azért keményen nyomod a propagandát. Szépen felmondod, amit az oroszok mondanak pl Csernobilról.
Igaz, három napja azt is mondták, hogy hazamentek.
Most, hogy kinevezted magad oroszszakértőnek, elég sokat szarsz ide. Jókat mosolygok...
verőce21
@Aki Én: "A Kreml csak a kiszámíthatatlan dolgokat szereti." - ezt is írtam.
Te butavagy Feri!
Aki Én
@verőce21: ...ja, jó sokat írtál. Erről beszélek :)
csak úgy....
@verőce21: farkasom,elöfordulhat,hogy a kedves mamát 56 ban egy szovjet katona csinálta föl és nem is a kedves papa,aki csak a nevét adományozta ?
persze a kedves mamának is ugyan az volt a leánykori neve,mint a papának...
talán ebböl ered a ruszkik iránti imádatod... :) te akkor 1/2 muzsik és 1/2 arisztokrata?
tudod nem csodálkozok,hogy néha zaklatott vagy..
nemkati
@New Dawn: Tehát a másik oldal az, hogy Amerika nem engedi Putyint Ukrajnában terjeszkedni? Ez jelenti azt, hogy ez a kiváltó ok, Putyin szavaival "Olyan kockázatokat teremtettek a biztonság területén, hogy lehetetlen volt másképp reagálni. Minden erőfeszítésünk a nullához vezetett. [...] Olyan kockázatokat teremtettek, hogy nehéz felfogni, hogyan maradhatott volna fenn az országunk”. ? Tehát Putyin most csak visszaüt?
Toller Béla
Azért ez egy címeres, nagy kurva ! Ki a fene veszélyeztette a nagy Oroszországot ? A legnagyobb békében rabolhatták ki a népet, gazdagodhatott putyin meg a banda, becsukhattak akit csak akartak ! Mi volt a baj ? Genocídium Luganszkban ? Ki követte el, nem volt ott már egy fél ukrán sem ! A falvakban meg csak kell valami közigazgatás, azt miért nem installálta a nagytudású KGB-s ? Útleveleket osztogatni, kikényszeríteni az oroszosodást - az megy, ha másképpen megverik az embert !
Aki Én
@verőce21: te már majdnem akkora buta suttyó vagy, mint a haverod:

Bayer Zsolt a január 30-i Sajtóklubban (ahol egyébként elhangzottak cifrábbak is):

„Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”
TASzSz
@troppauerhumer: Én örülök, hogy neked néha jó kedved van! Egészségedre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.