Twitter-csatározás indult az orosz-ukrán helyzet kapcsán.

Német nagykövetség az oroszoknak: Sajnos mi amolyan szakértők vagyunk nácizmusból, és ez nem az ellenük való küzdelemFotó: Andrej ISAKOVIC / AFP

A napokban érdekes poszt jelent meg az orosz nagykövetség Twitter-profilján. Ebben azt írták, hogy rengeteg magánszemély és szervezet levélben biztosította őket a támogatásukról – összegzi a telex.hu.

Nagyon hálásak vagyunk és örülünk, hogy ma is mellettünk álltok abban, hogy – ahogy nyolcvan éve is tettük – ma küzdjünk az ukrajnai nácizmus ellen

– írták posztjukban.

A német nagykövetség nem állta meg szó nélkül a posztot, így reagált:

Bocsánat, de ez annyira cinikus, hogy nem tudjuk szó nélkül hagyni. Amit Oroszország tesz Ukrajnában, az ártatlan gyerekek, nők és férfiak lemészárolása a saját nyerészkedésükre. Ez biztosan nem a ”nácik ellen való küzdelem„. Szégyellheti magát mindenki, aki ennek bedől. (Sajnos mi amolyan szakértők vagyunk nácizmusból)

– szólt a válaszuk.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Amit Oroszország tesz Ukrajnában, az ártatlan gyerekek, nők és férfiak lemészárolása a saját nyerészkedésükre."
Azért annak szájából, aki a jenkik pincsijeként gyilkolt Irakban, Afganisztánban, kicsit erős.
"Ez biztosan nem a ”nácik ellen való küzdelem„. Szégyellheti magát mindenki, aki ennek bedől."
Az pedig szintén szégyellheti magát, aki szándékosan félrenéz, amikor az Azov alakulat képein horogkeresztek, SS-jelvények vannak, valamint a jelük egy régi, náci jelkép.
Hogy miért nem látják ezt meg Nyugaton? Mert a jenki gazdáik ezt mondják?
"(Sajnos mi amolyan szakértők vagyunk nácizmusból)"
Pontos leírás: "amolyan".
Amolyan szolga. Nem elvek szerinti. Csak az a náci, amit annak neveznek a nyugati médiában, és a jenki striciknél. Minden más megfelelő.
ómió
Csak sajnos a mai bolsi önmagatokból nem vagytok még, nemcsak, hogy szakértők, de önismerők sem!
jesz
a nácizmus annyiban változott, hogy manapság éjjelente a pincékben mesélnek az öregek a régi szép időkről...feljőve a fényre persze pirospozsgás arccal lobogtatják az lmbtq zászlót, mert már eljött a szebb jövő..
Nyírfa
Muszáj az oroszoknak mindenütt égetniük magukat? A német nagykövetség válasza pontosan olyan , mint amikor Gyurcsány felmosta Orbánnal a padlót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.