Várható volt, hogy komoly szankciók elé néz az a televíziós szerkesztő, aki a minap táblán tiltakozott Putyin háborúja ellen, mindezt élő adásban. Ám nem csak ő, a "vétlen" bemondónő is retteg. 

A műsorvezetőnő hétfőn épp a hírműsorát vezette, amikor egy fiatal nő, Marina Ovszjannyikova berontott a stúdióba egy háború ellenes transzparenssel, amelyen a következő felirat volt látható:

Állítsák meg a háborút! Nem a háborúra. Ne higgyen a propagandának. Itt hazudnak neked. No War... Oroszok a háború ellen

Ovszjannyikovát megmozdulása után három órán keresztül tartották fogva a csatorna moszkvai Osztankino televíziós központjának ügyeletében – írja a Blikk.hu. Majd egy moszkvai rendőrőrsre szállították. A fiatal nő ügyvédje szerint még mindig ott van. A CNN értesülései szerint akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre is számíthat. A Kreml kedden Oroszország ellenes, huligán tettnek titulálta a nő cselekedetét. 

Orosz TV-s incidens: a műsorvezetőnő elmenekül az országból, a mögötte táblát felmutató szerkesztőnő még mindig a moszkvai bíróságon van

A műsorvezetőnő, aki mögött a transzparenst felmutatták, ezután úgy döntött, hogy inkább ott hagyja a 15 év alatt felépített karrierjét és felmond a tévénél.

Forrás: Blikk.hu/CNN

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Itt Farhátisztánban ilyen nem lesz. Ezek az M1-M15 -ön utolsó leheletükig hazudni hazudni és hazudni fognak napi 24 órában.
Néro
@namihami: Az inkább mutogatni fog az ajtó fele.
namihami
@Néro: Tehát, akkor még a remény is oda?
Sámannus
Sajnálom, hogy nem mentek a TV székházat lefoglalni a nép nevében, de még el jön az idő amikor bájer bájerovics az ereszcsatornán fog elhúzni a jó büdös pichába.
Csizmás Kond
...előzményei pedig hogy az apukája ukrán és ő ezáltal ugye...na de az ők bajuk.
Néro
@namihami: Azt nem tudom de az biztos , hogy nem a Remény hal meg utoljára hanem a Reményné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.