Ez már a második állítólagos nemi erőszak egy ukrán menekült ellen. Múlt héten letartóztattak egy lengyel férfit, aki megerőszakolt egy 19 éves lányt, miután befogadta otthonába, hogy menedéket biztosítson neki. Most pedig a gyanú szerint két férfi erőszakolhatott meg egy 18 éves ukrán menekült lányt egy német szállodahajó fedélzetén – számolt be róla a Daily Mail.

Újabb sokkoló támadás: Többen is megerőszakolták a fiatal ukrán menekült lányt
Fotó (illusztráció): Pixabay

A fiatal lányt a két férfi egymás után bántalmazhatta. A Bild német lap szerint a 37 és 26 éves támadók Irakból és Nigériából származnak, de ukrán állampolgársággal is rendelkeznek.

A rendőrség nyomozást indított a március 6-án történt feltételezett testi sértés miatt, és letartóztatta a két férfit, akik továbbra is őrizetben vannak

– erősítette meg hétfőn a düsseldorfi ügyészség.

Forrás: metropol.hu
Címlapkép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
A metropol a határ mentén szétnézhetne ilyen ügyben itt a Nemzethy HUN-ban. Sok érdekességgel találkozna.
Elég lenne megkérdezni a civil segítőket a határnál. A rendőrséget kár azok nem tudnak semmiről semmit se.
human
Múlt héten hallottam a klubrádión egy lelki segítőt a határról. Elmondta, hogy ő és társai próbálják felvilágosítani az egyedül érkező fiatalokat, hogy legyenek óvatosak ha valaki szállást kínál, mert könnyen válhatnak emberkereskedők vagy futtatók áldozatává. Mivel anyagi forrásuk nincs erre ezért csak szóban figyelmeztetnek akit tudnak. És ilyenkor hiányzik a kormány, akinek nem csak ez lenne a dolga, de tisztálkodó helyet is biztosítania kellene a napok óta úton lévőknek, mert van ahol 200 Ft-ot kell fizetni azért is, ha csak kezet akar valaki mosni a wc-n. Ebben igyekeznek segíteni a civilek, de nekik sem feneketlen a pénztárcájuk.
Persze közben a youtube-on folyamatosan jönnek az Orbán reklámok ahogy a határra látogat. Kár, hogy kevés érdemi látszatja van a kormányzati jelenlétnek valójában.
Dr. Proktor
A menekülőktől nem lehet annyit lopni mint egy stadion vagy autópálya építésből - ezért nem érdekli a kormányt...Ami érdekli Orbánt a határlátogatásnál az csak a pr...
Levendula
Ahogy látom, most a lengyeleket akarják bemocskolni... metropol hazug hírportál !!!
division
Én bármit el tudok képzelni. A vikingek is ezt csinálták amikor háborúztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.