Tisztelt barátaim, drága magyar harcostársak! A miniszterelnöküknek címzett legutóbbi üzenetemben kissé nyersen fogalmaztam, nézzék el nekem, mostanában sok a teendő Kijevben: kormányülések, átadások, romeltakarítás az oroszok rakétáktól és ágyúzásoktól összedőlt lakóházaknál. Szóval, csak a szokásos miniszterelnöki teendők. De nem akarok mentegetőzni, ez nem ment fel a jogos vád alól, hogy a pozitívumokat kihagytam az üzenetemből, ezeket igyekszem most pótolni. Mert valójában abból merítünk erőt, ahogy látjuk mindennapos, vérre menő küzdelmeteket a rezsi ellen. Mindannyiunkat megerősít a tudat, hogy áldozatunk nem hiábavaló. A tömegsírokat ásó egyszerű mariupoli lakostól kezdve, az életében először fegyvert fogó csernyihivi fiatalon át, a harkivi kórházak pincéjében légitámadás közben szülést levezető orvosig mindannyiunkat az viszi előre nap, mint nap, hogy arra gondol: a gáz ára nem fog nőni Magyarországon, mert mi sem engedhetjük meg, hogy a magyarok fizessék meg...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@durbincs: Valamit már tenned kellene, hogy legalább a lábszagig felérj.
Gazella
Nah ez akkora fals fake.. hogy pofont ad annak aki el is hiszi.
fergeteg
Kapjátok be bolsi-libsevikek !
Eljön az idő rövidesen,hogy az ilyen és hasonló írásokért porig romboljuk ezeket a székházakat.
Sámannus
Bizony én az orosz testvéreinktől is bocsánatot, kérek, hogy a kertitörpéjük nem bír leállni, és galád spirálba kergeti az energia árat. Drága orosz testvéreim. bízzatok a a bölcs vezéreinkben és talán kimarad mindenki a háborúból ha felfordulnak.
Emmersson71
"Kívánok erőt, kitartást és egészséget a magyaroknak a rezsi elleni szűnni nem akaró, örökös harchoz, vagy ahogy mi mondjuk mostanában Ukrajnában: “Lehet, hogy most nekünk rossz, de legalább alacsony a magyarok rezsije.“"
teuton
Az nem tünt fel ennek az egybites analfabeta durrfingnak, hogy ez egy álhírportál, vagyis humor, szarkazmus??? A napi 25 oras 200 kommentes balfaszsagok mellett persze nem volt ideje vegigolvasni, de nem is tudta volna, mert analfabeta!
tomsawyer - régről
@durbincs: Na, meg ezen a nicken. Még te voltál a híja. :(
Az eltartott kisujjaddal.
tomsawyer - régről
@durbincs: Hát hogyne. Kurva nagy szükség van a szokásos hülyeségeidre, miközben ahhoz is gyáva vagy, hogy leírd a "fasz" szót.
tomsawyer - régről
@durbincs: Pont olyan gazember vagy, mint a többi. :(
Na szevasz.
tomsawyer - régről
@durbincs: Még mindig jobb, mintha egy pszichopata seggfej lennék, mint te!
Bogatir
Jól van cimbora. Barátod a hóhér természetesen, de van humorod, az jó. Kegyetlen humorral megfingattad ezt a dagadt rezsi huszárt. Bravó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.