Tisztelt barátaim, drága magyar harcostársak! A miniszterelnöküknek címzett legutóbbi üzenetemben kissé nyersen fogalmaztam, nézzék el nekem, mostanában sok a teendő Kijevben: kormányülések, átadások, romeltakarítás az oroszok rakétáktól és ágyúzásoktól összedőlt lakóházaknál. Szóval, csak a szokásos miniszterelnöki teendők. De nem akarok mentegetőzni, ez nem ment fel a jogos vád alól, hogy a pozitívumokat kihagytam az üzenetemből, ezeket igyekszem most pótolni. Mert valójában abból merítünk erőt, ahogy látjuk mindennapos, vérre menő küzdelmeteket a rezsi ellen. Mindannyiunkat megerősít a tudat, hogy áldozatunk nem hiábavaló. A tömegsírokat ásó egyszerű mariupoli lakostól kezdve, az életében először fegyvert fogó csernyihivi fiatalon át, a harkivi kórházak pincéjében légitámadás közben szülést levezető orvosig mindannyiunkat az viszi előre nap, mint nap, hogy arra gondol: a gáz ára nem fog nőni Magyarországon, mert mi sem engedhetjük meg, hogy a magyarok fizessék meg...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@namihami: @namihami: Maga buta min a tök ? nem @VASTAGBŐR: hisz maga mácsak tudja a rettenet 50Iq-val ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: Látja Mert maga rettenet buta ? Csak kiderülnek a dolgok ?
Bogatir
Jól van cimbora. Barátod a hóhér természetesen, de van humorod, az jó. Kegyetlen humorral megfingattad ezt a dagadt rezsi huszárt. Bravó!
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @libellle: @gina: @Horizont: @Qqberci: @Emmersson71:@tudode: @Peller Anikó: @amortizáltok:t@kereső: @T-Boly:@Bogatir: @Clavigo: még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt ? teljesítenek ?
durbincs
@drrotf: @balos: mert maguk a két vén 50Iq-s Csilletöcskölő hülye a lenti bányából ? @amortizáltok: maga+ szimplán ?
durbincs
@csak húgy...: @csak húgy...: csak mert maga +a buzikat is vizeli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.