Egy videokonferencia után sürgős orvosi ellátásra volt szüksége. 

Putyin annyira rosszul lett, hogy a programjait is lemondtákMikhail Metzel / SPUTNIK / AFP

Az orosz-ukrán háború kezdete óta több médium is találgatása bonyolódott Putyin egészségügyi állapotát illetően. Voltak olyan források, amelyek vastagbélrákról számoltak be, de Parkinson-kórról és rendszeres dühkitörésekről is rendszeresen cikkeztek. Ezeket az állításokat azonban Lavrov, az elnök külügyminisztere tagadta. 

A cikkezés és a találgatás most újabb lendületet kaphat, miután rejtélyes poszt jelent meg a General SVR csatornán a Telegram alkalmazásban. Ezt a csatornát állítólag egy olyan bennfentes üzemelteti, aki Kreml-beli, így jól ismeri a rendszert.

A THE SUN szerint a poszt arról szól, hogy Putyin egy videókonferencián vett részt a katonai vezetőivel, ami után az asztaltól felállva rosszul lett. Erős és hirtelen hányingert érzett és gyenge is volt, emiatt sürgős orvosi ellátásra szorult. 

Ezután orvosi tanácsra lemondták a közelgő programjait, köztük a rendszeres éves „Direct Line” élő adást is. Átütemezésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: The Sun

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:07 ♦ 30 évvel ezelőtt állítólag azért volt rendszerváltás, hogy az EU-hoz és a NATO-hoz csatlakozzunk, nem pedig Oroszországhoz. Ha nem tetszik akor menjél a bűnöző román cigányoddal (többgenerációs migráns) és politikai prostituált bandájával az oroszokhoz kipcsak földre. Sajnos 30 év után csak egy nyagypofájú, tolvaj, posztkommunista csürhe bandát kaptuk, egy eladósított országgal! Mi lettünk Európa koldusháza, Bangladese!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Nem érdekel mi baja van, de drukkolok, hogy a kórság győzzön.
gina
A baj hogy még mindig él??? de ki tudja,, hátha ...
Macskaszem
@fideszes gyökér: Álljon meg a menet. A macskaszem egy fényvisszaverő prizma. Pl kerékpáron. A @Maccska: meg egy fideszes bércsicska.
Dr. Proktor
@lampa laz: Ne is reménykedj! Oroszországban is bőséges az utánpótlás őrültekből és az őket választó muzsikivadékokból...
evacica
Én nem sajnálom, egy gonosz véreskezű gyilkos, aki hatalom mániás is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.