A Nemzetközi Energiaügynökség vezetője szerint Európának azonnal fel kell készülnie arra, hogy Oroszország ezen a télen teljes egészében leállíthatja a kontinensre irányuló gázszállításokat.

Nemzetközi Energiaügynökség: az oroszok elzárhatják a gázcsapot télen, sürgősen cselekedni kell

Fotó: pixabay.com

Felszólította a kormányokat, hogy dolgozzanak a kereslet csökkentésén és az atomerőművek üzemben tartásán – írja a Telex.

Fatih Birol úgy véli, az elmúlt hetekben a Kreml által karbantartási munkálatoknak nevezett szállításcsökkentés valójában a szélesebb körű csökkentések kezdete lehet, melynek célja, hogy megakadályozza, hogy az európai országok megfelelően fel tudják tölteni télre a tárolókat.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Telex

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Megérdemlik! Mi vegyük meg az orosz gázt, nyugaton meg fagyjanak meg! Nem érdekel a hülyék didergése!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
"dolgozzanak ... az atomerőművek üzemben tartásán"

a magyar libsik most fognak alsógatyát váltani

HAHAHAHA
KisTehen
psszt ... csak halkan súgom meg, hogy az urán is az oroszoktól jön

(aki már váltott alsógatyát, az most válthat megint)

HAHAHAHA
rokker33
Dehát ezt ők idézték elő!!Az európai vezetők hergelik Putyint és most sírnak, hogy nem lesz gáz?? Ezek teljesen megőrültek,de legalább Orbán nem ment bele ebbe a hülyeségbe és csak reménykedni tudunk, hogy nekünk nem zárják el a csapot, csak a többi marhának! Amúgy is nem arról volt szó, hogy nem kell az orosz gáz és olaj?? Ha elzárják, akkor csak a kívánságukat teljesítik :)
jesz
@rokker33: sajnos úgy van kitalálva a vezeték, hogy mi majdnem a végén vagyunk..tehát ha nekünk küldenek gázt, az előttünk lecsatlakozók simán ellopják...ha viszont elzárják az indulási pontnál, akkor senkinek sincs..

A sok túlművelt még nem tanulta meg, hogy orosz ide, orosz oda, a medve nem játék.
rokker33
@jesz: Igen sajnos ez is benne van a pakliban! Az lenne a legjobb, ha minden országnak külön lenne vezetéke és akinek nem tetszik a rendszer az nem kap gázt!Valószínűleg az lesz a vége,hogy elzárják,csak nem a gazdag politikusok szívják meg, hanem a kisembereknek lesz kellemetlen fűtés melegviz és gáz nélkül!Ha amerikából jön az nagyon sokba fog kerülni ! Nekünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.