A fenyegetések miatt Kellermayr hosszabb időre rendőrségi védelmet kapott, de saját maga is 100 ezer eurót költött a biztonságára. A hatóságok szerint az orvos vöcklaburgi rendelőjében követett el öngyilkosságot, és búcsúleveleket is hagyott maga után. Az orvosnő korábban arról számolt be a honlapján, hogy hónapok óta megtorlással fenyegetik megnyilatkozásai miatt olyanok, akik ellenzik a járványügyi korlátozásokat és elutasítják a védőoltást. Halálos fenyegetéseket is kapott.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
A büdös kurva anyátokat, remélem mindannyian kínok között pusztultok meg a covidban vagy bármi másban.
Gazella
@division szept.-ben jön a kötelező 4-dik oltás. Addig lesz oltás mig az összes vakcina el nem fogy.
De elfogxnak az egészségügyis dolgozók is.
Hisz nem akarják felvenni az oltást. Rengeteg embert szétbaszott a vakcina mellékhatásai.
division
@Gazella: "Rengeteg embert szétbaszott a vakcina mellékhatásai"
Erre aztán semmiféle bizonyítékod nincs, csak nyomod a konteós dumád. Inkább a bizonyítottan long covid eseteket kellene szóba hoznod, csak ugye az derogál. Nem lesz semmiféle kötelező 4. oltás, minek terjeszteni hülyeségeket? Készül a Pfizer és a Moderna közös vakcinája, és úgy néz ki évente elég lesz egyszer beadni, olyan lesz valószínűleg az egész mint egy influenza. Már jó ideje stagnál az omikron BA5 - ös variánsa, nem mozdul semerre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.